5 enkle måter å bleke smilet ditt

Du trenger ikke å gå langt for å få ingrediensene du trenger for en lysere smil. Det er nok av elementer du kan finne i din lokale matbutikk som kan bidra til å gjøre tennene hvite og ser bra ut.

5 enkle måter å bleke smilet ditt

Det er ikke behov for å søke etter de beste Whitening kits, eller lese lange instruksjoner. Du trenger ikke å bry deg med anvendelsen av ufordøyelige tann lakk. Bare enkle prøver inkludert noen av disse matvarene i kostholdet ditt, og du vil være ett skritt nærmere å øke lysstyrken på tennene. Enkelt ikke sant?

En. Vann

Det åpenbare svaret på nesten alle helse og skjønnhet problem. Vann har evnen til å holde munnen fuktig og frisk som det utløser spyttproduksjon. Dette bidrar til å regulere tannkjøttet sammen med mange andre ting. Forbruk av vann med jevne mellomrom fjerner syrlig innholdet som du kanskje har hatt tidligere, og holder munnen fri for stillestående partikler. Å drikke vann vil hjelpe flush-away uønskede partikler fra forårsaker skade på tennene. Det er bra for hele kroppen, og bør være en del av ditt daglige kosthold anyways så holder tennene rene er en ekstra bonus.

2. Meieriprodukter

Melk, ost, yoghurt osv, alle disse produktene inneholder en stor mengde kalsium som er bra for tennene. En annen viktig faktor er at hardere oster også bistå med å rense tennene som de pusser godt mot tannen din tvinge matrester å gå av. Nå er det min unnskyldning for å spise mer ost!

3. Grønn te

En svært gunstig drikke, vil legge grønn te til kosthold øke antioksidanter i kroppen din. Antioksidanter ikke bare kjempe mot oppbygging av plakk på tennene, men også redusere dårlig pust. Drikking denne te kan også motvirke balanse som surhetsgraden i munnen og redusere sjansene for tennene råtnende.

4. Epler, gulrøtter, agurk, selleri osv.

Disse spytt-skaper matvarer bidra til å redusere surhetsgraden i munnen, som er en viktig del av et sunt sett med tenner. Fiber rik mat også har konsistens som vil skrubbe tennene rene.

5. Mynteblader

Selv om dette ikke er en åpenbar ingrediens for å kjøpe på din dagligvarebutikk, er det garantert å hjelpe. Tygge mynteblader eller bare inkludere dem i din drikke / mat vil gi deg god ånde. Mint består også av en ingrediens som brukes i tannbleking produkt og kan derfor gjøre triks uten å måtte kjøpe bleking kits.

Inkludere disse elementene på en dag-til-dag basis, og du vil merke en forskjell, ikke bare i ditt smil, men din generelle helse også. Sammenslåing ser bra med å bo sunt gjør livet så mye enklere. Nå er det ingenting som hindrer deg fra batting de piskeslag og skinner som mega-watt smil!

Aktuelle artikler