5 trinn til å redusere cellulitter naturlig

Cellulitt - mange har det, men ikke mange vet hvordan de skal håndtere det, eller kvitte seg med det. Bli kvitt cellulitter er ikke veldig lett, men heldigvis er det mulig. Her er fem trinn som kan hjelpe deg å redusere cellulitter.

5 trinn til å redusere cellulitter naturlig

Dessverre er det ingen umiddelbar løsning for cellulitter, ingen magisk pille som ville fjerne den i blinking av øye. Dessverre, i de fleste tilfeller er det umulig å bli kvitt det helt, men hva du kan gjøre er å prøve ditt beste for å redusere den.

Kvinner over hele verden bruker enorme mengder penger på anti-cellulitt produkter, men dessverre svært få av disse faktisk fungerer. I stedet for å bruke en formue på unødvendige kremer og geleer, prøv å endre din livsstil og din daglige rutine, og bekjempe cellulitter naturlig. Her er hvordan du gjør det!

En. Hydrat

Det er veldig viktig å holde seg hydrert, spesielt i de varme sommermånedene. Hydration vil hjelpe kroppen å kvitte seg med alle giftstoffer, og det hjelper også din generelle velvære. Drikke minst åtte glass vann per dag vil holde huden hydrert, neglene og håret sunt, og du vil føle deg bedre.

2. Spis sunt

Hvis du valgte å bekjempe cellulitter, kan et sunt kosthold være en av dine beste våpen. Legg noen hele korn, kaldt vann fisk og mye frukt og grønnsaker til din daglige diett. Unngå å spise fet mat, bytte til koffeinfri kaffe og kutte ned på brus og stekt mat. Prøv også å unngå alkohol og sigaretter.

3. Massasje

Massasje forbedrer blodsirkulasjonen og også bidrar til å redusere stress. Du kan unne deg en profesjonell massasje to ganger i måneden, eller gjøre en selv-massasje annenhver dag. Det finnes også forskjellige anti-cellulitt massasje som du kan prøve ut - disse kan være smertefullt, så tenk to ganger før du bestemmer deg for å ha en.

4. Utøve

Øvelse 4 til 6 dager i uken i minst 15 minutter per dag. Du trenger ikke å gå til et treningsstudio for å trene - du kan gjøre dette hjemme også! Gjør knebøy og hastighet gange er de beste alternativene.

Inkludere knebøy i din daglige rutine, og du vil se hvor enkelt det er å komme i form! Velg vandre over tar heisen nå og da, hastighet gå for en time eller to en gang i uken, og du vil se resultater snart!

5. Bruk anti-cellulitt produkter

Anti-cellulitt produkter er ikke magisk - de vil ikke eliminere cellulitt i 24 timer, uansett hva produsentene hevder. Men når du har endret kosthold og livsstil, kan anti-cellulitt kremer og geleer hjelpe deg å redusere forekomsten av cellulitter.

Se etter kremer som har koffein, alpha hydroxy syrer og retinol - dette er de ingrediensene som er mest sannsynlig å hjelpe deg å redusere cellulitter.

Aktuelle artikler