6 beste sommer parfyme for kvinner

Mens vi kjøper nye klær eller sko for sommeren, vi noen ganger glemmer å sjekke hva som skjer med våre parfyme forsyninger. Vi bruker vår favoritt duft for hele vinteren, og sjelden tenke på hva parfyme er best for sommeren.

6 beste sommer parfyme for kvinner

Når det blir varmt, kan det virkelig være ubehagelig å føle lukten av en sterk, stikkende parfyme. Så her er reglene for å velge en sommer duft for kvinner. Hvis du holder deg til dem, kan du ikke ta feil.

Hvis du allerede bruker noen av disse lys-baserte dufter, bør du vurdere det faktum at mange parfyme merker allerede tenkt på dette, og gjort sommeren versjoner av sine mest populære dufter.

Nedenfor er en kort liste over universelle egenskapene til en parfyme som ikke vil gjøre deg, eller folk rundt deg syk, og vil også gi deg en følelse av friskhet hele dagen.

En. Citrus

Nyter vi en kald ferskpresset lemonade, eller appelsinjuice, så hvorfor ikke inkluderer at duft, og friskhet, i sommer duft? Det er det beste valget hvis du liker litt sur aroma i dagen. Det er mange sitrus-baserte parfymer, så er jeg sikker på at du kan finne to eller tre som du vil like.

2. Fruktig

Ulike damene bety forskjellige duft valg. Noen av dere kanskje ikke liker smelling som en lime eller sitron, men likevel ønsker å beholde den friskhet gjennom varme dager (eller enda bedre, netter). Så, hold deg til fruktene, bare se etter en søtere base i en parfyme. Mango, banan, fersken, eple, ananas, melon eller vannmelon - bare gå vill.

3. Ocean

Hvis du allerede har vurdert å stikke til din vinter parfyme, tenke to ganger. Mens du jobber og tenker på dine kommende ferien, kan det være lurt å nyte en annen type friskhet - vannet duft. Det er en eviggrønn duft, lys og trivelig, og fremfor alt - kult.

Du kan finne mange vannbaserte parfymer på markedet, men jeg foreslår havet duft. Det vil holde deg på farten, og minne deg på at det er en strand venter bare for deg.

4. Woody

Selvfølgelig er naturen alltid et logisk valg. Dette er den beste sommeren parfyme base for aktive kvinner som jobber mye, ta idrett, eller er moms. De har som regel en alvorlig notat og en naturlig urt base, så gjør de gir en stabil duft.

De vil imidlertid ikke si at du er kjedelig eller for opptatt - de vil gjøre inntrykk på en eventyrlig, åndelig person. Så hvis du ønsker å føle sånn, eller bare nyte lukten av skog, urter og tre hus, er dette den beste sommeren parfyme for deg.

5. Blomster

Roser er røde, er parfymen min også. Dette er en lettere variant av natur duft, men det er likevel forskjellig fra alle de ovennevnte. Blomster er en slags en perfekt blanding av frukt dufter og natur grønn, lys, kjølig aroma.

Det vil gi deg total avslapning og gjør du tenke på felt av blomster venter på å kjøre gjennom dem. Hvis du foretrekker det konkrete, det vil holde et bilde av en fin by hagen eller parken, i tankene dine.

6. Søt

Søt er søt. Hvis du er avhengig av sterke, direkte og dypt bemerket parfymer, kan du sikkert finne en sterk, søt duft som vil holde deg frisk og sexy for dagen. Fordi hvis du ikke liker en parfyme du har på deg, vil det gjøre deg ukomfortabel, kan det gå ikke-så-godt med din naturlige kroppen duft, så du bør holde deg til din egen smak. Hvis du liker søtt og klissete, gå for det. Bare ikke legg for mye på, fordi ingen liker karamell smelter på solen.

Aktuelle artikler