7 måter å se bra ut når du våkner opp

Lei av å våkne opp og se ut som du har hoppet ut av en skrekkfilm? Her er 7 måter å se frisk og vakker når du våkner opp, selv om du har partied hardt natten før.

7 måter å se bra ut når du våkner opp

Det er ikke alltid lett å starte dagen på en god tone når det første du ser når du tar et speil er de puffy øyne, den knudrete forkludrer det er ditt hår og rynker fra stoff av puta trykt på ansiktet ditt.

Ja, vi har alle vært der, og vi har alle løp ut av tid til å bli klar uten å klare å rydde opp og ta oss sammen, slik at folk flest har bare akseptert det faktum at det er veldig tøft sjanse de vil bare våkne opp ser flott ut. Men fortsatt er det noen ting som kan gjøres for å hjelpe situasjonen, forsiktighetsregler, hvis du vil. Så les videre og ta mentale notater om hva du skal gjøre for å våkne opp ser bra ut, eller i det minste, anstendig, og ikke ta en evighet å bli klar.

En. Aldri gå til sengs med makeup fortsatt på

Jeg vet at du allerede vet at dette er en hellig regel. Men vet du hva? Jeg vet også har du sannsynligvis brutt regelen mer enn én gang. Reglene er ment å være brutt de sier, men ikke denne, aldri, aldri, nei. Gå til sengs med din sminke på ikke bare gjør noen alvorlige skader på huden din, men også gjør din møte med speilbildet ditt i speilet når du våkner opp i et møte med Joker selv. Du kan nesten se ham munn "Hvorfor så vemmelig ute?"

Du ønsker ikke det.

2. Rest

8 timer. Det er hvor mye kroppen din trenger for å komme godt uthvilt. Noe mindre kommer til å legge til at banke opp ser de fleste av oss har tenkt på i morgen. Får mer enn åtte timers søvn kan også være årsaken til mørke ringer under øynene. Jeg får at vi ikke lever i en perfekt verden, og oftere enn ikke vår sovende tidsplan er diktert av mange ting vi ikke kan ha så mye innflytelse på, men når det er mulig forsøke å holde seg til de magiske 8 timer sove regelen. Hvordan? Bare gå i dvale tidligere.

3. Bruk kaldt vann når du vasker ansiktet

Spesielt i morgen. Kaldt vann våkner opp huden din, strammer det og gjør det mer elastisk. Vanligvis vi ser bleik og vasket av når vi våkner opp, det er fordi alt i kroppen vår bremser ned mens vi sover, inkludert blod flyte, så det er ingenting som en skvett kaldt vann for å vekke om morgenen ser og bringe farge tilbake til ansiktet ditt.

4. Gå til sengs godt hydrert

Et glass vann før sengetid kan gjøre at du må gå på do i løpet av natten, men det er en risiko verdt å ta, fordi det hjelper også huden din bli vakker i hele natt, og er veldig bra for helsen din. Du kan også prøve å bruke fuktighetsgivende ansiktskrem før du går til sengs, hvis du har naturlig tørr hud.

5. Sove med leppepomade på

Sprukne lepper er det verste, og oftere enn ikke jeg våkner opp med sprukne lepper selvfølgelig. Så hvis du har det problemet også iført leppepomade når du sover er løsningen. Mesteparten av den slites av i løpet av natten selvsagt, men det er ganske bra så langt skade kontroll går.

6. Sette håret i en bolle

Denne måten du våkner opp med en umiddelbar hår gjør - bare ta av håret tie og rister på hodet og du har det rotete jeg-bare-rullet-ut-av-sengen-men-jeg-look-jævla-good slags utseende at alle raseri det siste.

7. Splurge på satenglaken

Det er et velkjent faktum at satin er det eneste materialet som ikke rynke huden overhodet. Så, hvis du er bekymret for å få rynker, kaste ut de gamle bomull og få noen satin seg.

Aktuelle artikler