8 tips for å gjøre bena ser lenger

Når sommeren kommer, er en av de tingene jentene betale mest oppmerksomhet til hvordan bena ser ut. Vi vil alle liker dem tynn, markerer garvede, stretch gratis og lang, veldig lang. Dessverre er ikke alle av oss er velsignet med milelange ben, så må vi bruke et par triks. Her er de.

8 tips for å gjøre bena ser lenger

Disse tipsene er enkle, men svært effektive. Hvis du følger dem, garanterer jeg at beina dine ser ikke bare lenger, men også penere. Sjekk det ut!

En. Høye hæler og plattformer

La meg starte med å si det åpenbare - Ja, iført høye hæler og platåsko vil gjøre bena ser lenger. De vil gi deg et par inches i høyden, men de bør ikke brukes til enhver tid.

Høye hæler og plattformer er ikke så bra for helsen din og bruk dem ofte kan føre til smerter i føttene, ankler, knær, hofter og selv i ryggraden din. Prøv å lagre dem for spesielle anledninger og velge mer komfortable sko for hver dag.

2. Fargen på skoene dine

Det er ikke alt dreier seg om høye hæler, kan bena ser visuelt lenger i leiligheter også, bare hvis du treffer den rette fargen. Tro det eller ei, er svart ikke det beste valget. Iført sorte sko faktisk gjør at du ser kortere, fordi de gjør ser føttene mindre. Flott for høye jenter, men for korte - ikke så mye.

Skoene du leter etter er som nærmest den naturlige tonen i huden din som mulig. På den måten vil linjen mellom bena og skoene ikke være så opplagt. Resultatet - bena vil se lenger.

3. Shorts og skjørt

Logisk, jo kortere shorts eller skjørt, jo lenger bena vil se. Men du kan egentlig ikke gå rundt i noe som ser mer ut som undertøy enn som shorts, så her er en annen løsning.

Kjøp shorts og skjørt som har høy midje. På den måten vil du få en del av beina over knærne visuelt lenger, fordi det vil virke som din midje linje er høyere enn det er.

4. A - linje skjørt

En annen flott triks for å gjøre bena ser lenger er å bære en - linje skjørt og kjoler. Lengden på skjørtet eller kjolen i seg selv her er egentlig ikke av stor betydning, kan det meget vel være ned til bakken, er mønsteret det som teller.

A - linje skjørt og kjoler er stramme i midjen din og deretter gå videre. Det er akkurat det wideness som gjør bena visuelt lenger. Omfavne en - line mønster.

5. Jeans og bukser

I motsetning til skjørt, jeans og bukser som er bredere nederst faktisk gjøre bena ser kortere. Når det kommer til jeans og bukser, bør valget være mørke skinny jeans og rette bukser som er bare litt lenger enn de burde være.

Det er et flott triks gjemmer seg i her. Hvis du setter på et par jeans og bukser som er bare en "lengre enn de burde være, og kombinere dem med høy hæl sko, slik at du ikke tråkker på dem, vil bena få som en" i lengde. Men ikke gå gale med dette, fordi hvis du er stepping på buksa, vil du få helt motsatt effekt.

6. Sorte strømper

De er elegante, de er sexy og gjør de ser bena lenger - de sorte strømpene er dine venner. Dette er spesielt effektivt hvis du har korte, litt tykk ben. Strømpen selv vil pent pakke beinet og skjule alle ujevnheter, mens den mørke fargen vil gjøre dem ser både tynnere og lengre. Flott, ikke sant?

7. Diskret glød

Hvis du egentlig ikke en fan av strømper og foretrekker bena til å være naken, det er en god løsning for deg også. Det kalles diskret glød.

Kjøp en kropp glød eller en glitrende body lotion og gjelder i et svært tynt lag (husk stikkordet her er diskret) langs den ytre linjen av beina - fra anklene til hoftene. Det tynn vertikal linje med glød vil gi en diskret aksent til den lengste linjen i bena, og dermed gjør dem ser lengre.

8. Attitude

Som med alle andre skjønnhet problem, er din holdning den beste løsningen. De beste produktene i verden vil ikke hjelpe deg med mindre du er en trygg person. Så satte det ganske skjørt og din favoritt par sko på og gå inn i en nattklubb som om bena var de lengste bena på jorden. Stol på meg, dette fungerer som en sjarm.

Vel, de er tipsene jeg har for deg. Hvis du kan bidra med din egen tips om hvordan du gjør bena ser lenger, gjerne gjøre det i kommentarene.

Aktuelle artikler