Din ultimate guide på enkelt og nyttig hjemmelagde skjønnhet oppskrifter del 3

Nysgjerrig på de viktigste ingrediensene for å ha på hånden når du gjør dine egne hjemmelagde skjønnhet oppskrifter se perfekt for hudens behov? Den endelige utgaven av vår 3-del guiden viser must-haves for din neste shopping tur.

Din ultimate guide på enkelt og nyttig hjemmelagde skjønnhet oppskrifter del 3

Honning

Den søte, klissete nektar som driver bjørner wild kommer i en rekke farger og smaker. Fra nesten hvit, gjennomsiktig hue, til en mørk, rik gylden brun, har den mektige honning bruker mer tallrike enn de som er tilgjengelig i dagens marked. Dette er i stor grad delvis fordi dens antibakterielle egenskaper som er så potent, kan den brukes til å helbrede kutt på huden (Sirup er naturlig tykk konsistens også fungerer som en barriere rundt såret området, ytterligere hemme bakterier fra vokser på det). Honning er et naturlig fuktighetsbevarende middel som trekker og holder på fuktigheten, og inneholder høye nivåer av antioksidanter som alltid er gunstig for enhver hudtype og tilstand.

Med alle disse fantastiske huden fordeler og bruksområder, sørg for å inkludere honning i ditt ansikts eller kroppen scrubs, rensemidler, masker, sjampo og balsam.

Havregrøt

Har du ekstremt sensitiv hud? Har du lider av eksem, psoriasis, eller har brannsår, kløe og irritasjon over? Er acne problemer plager deg? Aksje opp på havregryn fordi det er akkurat hva legen bestilt. Havregryn er så effektiv, alt du egentlig trenger å gjøre hjelpe lindre hudproblemer er å bare legge vann til det. Det absorberer smuss og urenheter på hudens overflate, samtidig som kampen mot frie radikaler.

Husk at de beste typer av havremel er hele korn, stål-kuttet havre, også kjent som grov-cut eller irsk variasjon, som inneholder mer av den næringsrike kli lag. Den mer vanlige "havregryn" er dampet, flat og lett ristet. "Instant" havregryn er ferdiglaget og vanligvis har søtstoffer og smaker lagt til det, så best å unngå at variasjon.

Bruk den i din personlige blanding av ansikts-eller kroppsskrubb, rensemiddel, og masker. Er det for tykk for din smak? Bruk kolloidalt havremel (eller pulverisert havregryn) i fuktighetskrem for enklere absorpsjon og bruk.

Yoghurt

Søt ennå frisk, tykk og kremaktig, er yoghurt spekket med sunne bakterier og kalsium som er deilig å spise, og enda bedre for huden din. Vanligvis laget av kumelk, (selv om stadig mer, er geitemelk også blir tilgjengelig grunn til å være rikere på smak og lettere å fordøye enn det storfe motstykke), prøv å velge den ene med færrest tilsetningsstoffer og kunstige søtstoffer. I beste fall skal det bare inneholder to ingredienser: melk og leve aktive kulturer.

Ifølge hudlege Hema Sundaram, MD, "Yoghurt inneholder melkesyre, som er en komponent i noen in-office kjemisk peeling. det forsiktig eksfolierer de øverste lagene av epidermis, som kan rydde opp urenheter og misfarging, og kan selv redusere fine rynker. "

Hold denne hendige når du brygge ditt ansikts eller kroppen scrubs, rensemidler, masker, sjampo og balsam.

Avokado

Ah, avocado. Også kjent som alligator pærer, de er rike, kremaktig og buttery, høyt oppe i den gode typen fett, og er gode i salater og dips. Modner beste etter at de er plukket, sørg for å plukke en ut at det er litt mindre fast å ta på hvis du leter for umiddelbar bruk.

Avocado er rike på fytokjemikalier, organiske molekyler med fantastiske fordeler for huden. Dens frø olje er spesielt stor for å gi huden en sunn glød, bidrar til å redusere sol og pigmentflekker, sin høye sterolins innhold hjelper mot skader på huden din og gjør det til et utmerket naturlig fuktighetskrem. Vanligvis folk bare bruke kjøtt, men innsiden av skinnene er bra for huden din også.

En utmerket kilde til vitamin E, (en antioksidant som gir næring til huden), smør og olje, myker en avocado rike tilførsel av naturlige emollients huden, gjenoppretter sin elastisitet, og gjør den perfekt for alle typer hjemmelaget skjønnhet produkt tenkelig. Dens kjøtt er ideell for rensemidler, masker, og hårpleie, mens dens oljer gå bra med din potent blanding av fuktighetskremer.

Lemon

Sunny sitrus sitroner perk opp omtrent alt, inkludert din hudfarge. Pass på å plukke sitroner som er fast og tung, er dens hud helt lys gul og glatt. Thin-skinned sitroner vanligvis har mer juice. Unngå å kjøpe myke sitroner, som de er gamle.

Sitron er flott for folk med fet eller kombinert hud, som sitronsyre fungerer som en mild hud peeling og reduserer glans faktor. Sin eksfolierende effekt ikke bare hjelper på å fjerne døde hudceller, men også bidrar til å fremme en klarere, jevnere hudfarge. Konstant bruk av den hjelper også med akne og er spesielt potent mot hudormer. Det hjelper også redusere synligheten av arr fra akne.

Benytt deg av sitronsaft og skall i neste batch av kropp og ansikts scrubs, rensemidler, masker, sjampo og balsam. Sitron oljer fungerer best for ansikts kremer, astringents og tonere.

Trollhassel

I hvert urtemedisin kit, er den allmektige trollhassel en stift og et must. Brukt av tidlige Native europeere for sine medisinske egenskaper, i dag brukes til en rekke problemer og plager. lindre smerte, kløe, åreknuter, symptomer på eksem, og spesielt for vårt formål, gjør det en god toner, cleanser, og snerpende. Dette er fordi trollhassel inneholder høye nivåer av tannin, som selv er en kraftig snerpende.

Husk det ikke direkte fjerne eller redusere akne, men det hjelper å redusere rødhet og mykner huden.

Aloe vera

Med kjente helbredende egenskaper som er medisinsk anerkjent i en rekke kremer, salver og kosmetikk som selges over hele verden, kan du være overraskende å finne ut at aloe vera er faktisk veldig rimelig, og er enda billigere når du innser det lett kan dyrkes i ethvert hjem hage.

Sine hemmeligheter ligge i gjennomskinnelig gel funnet i sin tykke blader. Det er en stor beroligende healer til kutt, brannskader, og blåmerker. Det er forbundet med mykning hud og hår, selv antatt å hjelpe til med rynker og hudskader. Ifølge University of Michigan Health System, inneholder aloe vera gel polysakkarider som acemannon som synes å hjelpe huden regenerasjon og helbredelse. Det er spesielt effektiv med flass og psoriasis, og hjelper huden beholde og etterfylle tapt fuktighet.

Aloe vera er ideell for ansikts masker, kremer, hårpleie, og andre hud behov.

Hvis du har gått glipp av del 1 av serien, klikk her for å finne dine beste oppskrifter for suksess for ansikts skrubber, rensemidler, ansikts steams, og masker.

Hvis du har gått glipp av del 2 av serien, klikk her for å lære om hvordan du kan gjøre alle naturlige ansikts toner, astringents, kremer, og hårpleie, samt andre nyttige hud fikser som kan komme til nytte.

Vi vil gjerne høre fra deg, så fortell oss hva som er din favoritt oppskrift ved å trykke på svar-knappen nedenfor, eller tweet oss på @ GoogleMag med bilder av dine favoritt oppskrifter for suksess så vel som de du har kommet opp med på din egen!

Aktuelle artikler