Enkle trinn til saftig ben

Sommeren er her, og som ikke ønsker å flaunt disse bikinier og korte shorts! Nei, det er ingen hemmelighet at vi alle vurdere utseendet på bena våre. Jeg mener, de er uunngåelig en viktig del av vårt utseende! Så det er definitivt verdt å pleie dem til perfeksjon, og her er hvordan.

Enkle trinn til saftig ben

Hydrat, hydrat, hydrat

Jeg kan ikke understreke nok hvor viktig det er å holde kroppen hydrert. Vann er en av de viktigste tingene for oss. Bena er utsatt for så mange ting i løpet av dagen som kan forårsake en uttørkende effekt, reversere dette ved fuktighetsgivende regelmessig. Holde bena fuktes du får sunn glødende hud du alltid har ønsket.

  • Nivea: Sun-Kissed vakre ben Gradvis Tan Moisturizer (www.nivea.com)

Eksfolierende

Huden blir stadig fornyet. Dette betyr at det nye hud blir formet, og den gamle huden faller av. For å sikre jevn og elegant ben i sommer prøve peeling på en ukentlig basis. Det vil holde huden din frisk og glødende. Du kan kjøpe eller lage din egen eksfolierende krem.

For en hjemme eksfolierende skrubb prøve å blande sukker / salt og olje. Sukker er bedre for sensitiv hud, sørg granulater er små (tabell salt / sukker fungerer helt fint) og bland det med noen av følgende oljer: baby olje, grønnsaker, mandel, virgin olivenolje. Bland en del olje til 2 deler sukker / salt, gni det på huden din før du dusjer å forynge huden din!

  • St. Ives: Forfriskende Apricot Scrub (www.stives.com)

Voksing

Selv om denne metoden består av en smerte faktor, noen ganger kommer skjønnhet med smerte. Komme bena vokset vil forlate dem ser og føles glatt og som det eliminerer hårene fra røttene.

Dette betyr at gjenvekst av hår vil ta lengre tid og derfor du ikke trenger å bekymre deg om det for en stund. Metodene omfatter både profesjonelt gjort voks samt enkle på hjem produkter. Valgene er uendelige, men sørg for at du er godt klar over hvordan du søker og bruke voks for å unngå muligens skade deg selv!

  • Veet: Ready-to-Bruk Sensitive Wax Strips-Vitamin E & Almond Oil (www.veet.us)

Barbering

En sannsynligvis mer vanlig valg, kan barbering få jobben gjort, men resultatene er ikke så varig. Hvis du leter etter en smerte gratis alternativ til å skaffe de glatte lemmer, er dette valget for deg. Husk at for å få bedre resultater bruke varmt vann i stedet for varmt mens dusjing, som det vil irritere huden og forårsake tørr hvis du ikke gjør det.

Peeling før barbering vil også gi rom for en glattere finish. Sørg for å barbere i motsatt retning av håret vekst for maksimale resultater. Hvis nødvendig, barbere i begge retninger som leg hår en tendens til å vokse i forskjellige retninger avhengig av området.

  • Gillette Venus ProSkin MoistureRich Razor (www.gillettevenus.com)

Nå er du klar til å flaunt dem glatte og blanke ben i noen sommer antrekk! Nyt denne egenskap forsiktig, vil de være vanskelig å motstå i sommervarmen!

Aktuelle artikler