Få glatte legger etter barbering i fem enkle trinn

Mange jenter opplever det samme problemet - etter at du barbere leggene, får huden din all tørr, kløende og ikke veldig pen. Ikke bekymre deg, det trenger ikke være sånn. Bena kan være helt glatt, og vakker, etter barbering. Finn ut hvordan.

Få glatte legger etter barbering i fem enkle trinn

Det er ingen stor hemmelighet til dette problemet, egentlig. Du bare må følge disse 5 enkle steg og alt vil bli bra.

En. Begynn med peeling

Hele prosessen bør starte med deg å gi bena en god peeling behandling før du barberer dem. Du kan gjøre dette med en spesiell scrub shower gel.

Dette bør gjøres av to grunner. Først vil peeling fjerne all død hud fra beina, noe som vil gjøre dem mykere. For det andre vil det frigjøre det meste av innvokste hår.

2. Bruke spesielle barbering kremer

De fleste av oss barberer beina med samme dusjsåpe vi dusj med. Selv om det ikke er noe galt med denne praksisen, hvis du leter etter virkelig glatte ben, er det bedre å kjøpe spesielle fuktighetsgivende barbering kremer.

Jeg har prøvd mange av disse og jeg personlig synes Gillette Satin Care Shave Gel Sensitive Skin med Aloe Vera for å være den beste. Det er kanskje ikke din kopp te, men hvis du ikke har prøvd det ennå - gi det et forsøk. Det gjør virkelig huden din glatt.

3. Invester i en god barberhøvel

Det er ikke som barberhøvler er super dyrt, men virkelig, ikke kjøpe de billigste. De som koster noen få dollar mer er de som gir deg glatte legger etter barbering.

Jeg vil alltid velge en barberhøvel med patroner. For å være helt ærlig med deg, jeg har ikke en vitenskapelig bevis på at de barberhøvler er egentlig at bedre, enn disponibel seg. Men har jeg mange års erfaring som sier at de barberhøvler er skarpere, de varer lenger og de barbere bedre.

4. Ikke rush

Ja selvfølgelig, du noen ganger virkelig trenger å barbere leggene i en hast, men prøv å ikke gjøre dette til en generell praksis. I stedet, ta deg tid og barbere leggene sakte.

Jeg starter alltid med en varm dusj. Varmt vann gjør faktisk hårene mykere, slik at de er lettere å barbere. Påfør fuktighetskrem barberskum, og barbere leggene nøye, betaler spesiell oppmerksomhet til dine ankler og knær.

Disse regionene er lettest å nick, og ingen ønsker røde arr etter hver barbering. Ikke trykk høvelen mot huden din - det eneste resultatet du kan få er nicking.

5. Moisturizing til slutt

For å få en perfekt barbering og har vakre, glatte legger, har barbering å slutte med å bruke fuktighetskrem. Ingen unnskyldninger om dette - du gjør noen skade på huden din når du barberer, og at skader må repareres.

Du kan velge å kjøpe spesielle etter barbering kremer, men jeg personlig ikke har merket noen stor forskjell mellom dem, og lotion jeg vanligvis bruker. Selvfølgelig, hvis de fungerer bedre for deg, kan du trygt bruke dem. Jeg har brukt Garnier kremer i mange år nå, og jeg er ganske fornøyd med dem - spesielt den med Shea smør. Det er bra for tørr kløende hud, og det gir meg glatt hud også.

Det er det - det er alt du trenger å gjøre for å få glatte legger etter barbering. Men hvis du tilfeldigvis har en ekstra råd å dele, gjerne gjøre det. Jeg vil gjerne høre hva dine løsninger er.

Aktuelle artikler