Fem enkle måter å bleke ditt smil

Du trenger ikke å gå langt for å få de ingrediensene du trenger for en lysere smil. Det er nok av elementer du kan finne i din lokale dagligvarebutikk butikken som kan bidra til å gjøre dine tenner hvite og ser bra.

Fem enkle måter å bleke ditt smil

Det er ikke behov for søker etter de beste Whitening kits, eller å lese lange instruksjoner. Du trenger ikke å bry deg med anvendelsen av ufordøyelige tann lacquers. Just simple prøve inkludert noen av disse matvarene inn i din kosthold og du vil være ett skritt nærmere på å styrke lysstyrken av tennene dine. Easy ikke sant?

En. Vann

Det opplagte svaret til nesten hvilken som helst helse og skjønnhet problem. Vann har evnen til å holde munnen fuktig og frisk som det utløser spyttproduksjon. Dette bidrar til å regulere dine gums sammen med mange andre ting. Consuming vann på en regelmessig basis klarner de syrlig innholdet at du kanskje har hatt tidligere, og holder din munn fri for stillestående partikler. Drikking vann vil hjelpe flush-away uønskede partikler fra forårsaker skade til dine tennene. Det er bra for hele kroppen, og bør være en del av ditt daglige kosthold anyways så holder tennene rene er en ekstra bonus.

2. Meieriprodukter

Melk, ost, yoghurt etc, alle disse produktene inneholder en stor mengde av kalsium som er flott for dine tennene. En annen viktig faktor er at hardere oster også bistå i renhold dine tennene som de børste fast mot tannen din tvinge mat partikler til å komme off. Nå er det min unnskyldning for å spise mer ost!

3. Grønn te

En svært gunstig drikke, vil å legge grønn te til kosthold din øke antioksidanter i kroppen din. Antioksidanter ikke bare kjempe den bygge opp av plakk på dine tennene men også redusere dårlig puste. Drikking denne te kan også motvirke balanse som surhet i munnen din og senk de sjansene for dine tennene decaying.

4. Epler, gulrøtter, agurker, selleri etc.

Disse spytt-skaper matvarer bidra til å redusere de surhet nivåer i munnen din, er som en vital del av en sunn sett med tenner. Fiber rik matvarer også har den konsistens som vil skrubbe dine tennene rene.

5. Mint etterlater

Selv om dette er ikke en åpenbar ingrediens for å kjøpe på din dagligvarebutikk, er det garantert for å hjelpe. Tygging mynte blader eller rett og slett inkludert dem i din drink / food vil gi deg god ånde. Mint består også av en ingrediens som brukes i tooth whitening produkt og kan derfor gjøre utslaget uten den hassle av å kjøpe de whitening kits.

Inkludere disse elementer på en dag-til-dag basis og du vil merke en forskjell ikke bare i ditt smil men din generelle helse så vel. Sammenslåing looking good med bo sunt fabrikater livet så mye enklere. Nå det har ingenting stoppe deg fra batting de som piskeslag og skinner at mega-watt smil!

Aktuelle artikler