Finn ut hva menn synes er den perfekte kroppen

Hva er formen og størrelsen som menn finner de mest attraktive? Her er noen aspekter av den kvinnelige kroppen som driver gutta vill.

Finn ut hva menn synes er den perfekte kroppen

Det er ikke den pinne figur i mote magasin, det er ikke den silikon-fylt, bleket porno skuespiller med orange brunfarge. Kvinners kropper som ser naturlig, velstelt og bortskjemt er hva menn finner veldig sexy.

Den hip-til-midje kurven

Den timeglass figur eller "Coke flaske"-form, uansett hva du kaller den, vi alle vet det gamle pantomime for den kvinnelige kroppen. Noen studier har vist at menn finner en eksakt hip-til-midje ratio uimotståelig. Ta målebåndet og gjøre matte. Din midje skal være 70 prosent av hip måling, eller mindre. Arbeidet med dem kjærlighet håndtak hvis det er over det, for å få en figur som vil slå gutta hoder. Fremheve denne kurven med antrekket ditt, og ikke gjør den feilen å skjule din midje med en baggy topp.

Magen

Den kvinnelige magen er naturligvis mykere og litt rundere enn en manns. De fleste gutter elsker en passe magen på en jente, så jobbe med toning magemusklene, men ikke gå for vaskebrett six-pack av en bodubuilder. Magen skal være myk og innbydende å ta på, med et snev av muskel under for å vise at du er aktiv og liker du å ta vare på deg selv. Hey, la oss innse det, ville du ikke vil ha en fyr med en slapp gut, så hvorfor skal hans forventninger være noe lavere?

Cleavage

Hele bøker kan være (og sannsynligvis har blitt) skrevet om temaet pupper - hvilken størrelse gjør menn som mest? Dette, som mange andre ting, er svært individuelt. Noen gutter liker en håndfull, noen liker mer enn det. Uansett størrelsen du har, vet at cleveage vil trekke menns oppmerksomhet. Jobbe med det du har, og aldri vise for mye hud for å unngå å bli klebrig og ser billig. Små og oppkvikket eller fyldigere, gutta bare elsker pupper, fullstop.

Legs

Samme som med magen, det er alltid hyggelig å se tonet ben. Lår som er litt fyldigere, men fast, glatt knær og en velskapt kalv, med en tapering ankel og en velstelte foten i en fin sko... Arbeid på tredemølle for den ekstra oppmerksomheten, vil det lønne seg.

Butt

Se "Cleveage". Gutta elsker en jente bak, så finn det perfekte par jeans som vil vise hva du har. En rund, fast rumpe i en stor bukse er en av de mest sexy severdigheter for dem. Gjøre øvelser som vil forme og løfte bak, som de fleste gutter ikke liker en flat rumpe, men en fin, rund form.

Tilbake

Visste du at noen menn vil heller se ryggen, enn en "her er alt jeg har" cleveage? Vis kurven av ryggraden din, din sommer tan og glatt hud med en back-baring topp, og du kan være sikker på at gutta skal se.

Skin

Kanskje dette er en av de viktigste funksjonene i en kvinnes kropp. Spiller ingen rolle om din baksiden er ganske flat eller dine bryster mindre eller større enn du ønsker, er følelsen og lukten av en kvinnes hud det vil gjøre noen del av kroppen din sexy. En lett brunfarge, ekspandert, glatt og bortskjemt hud vil gjøre deg invitere til touch... og alt annet som vil følge.

Aktuelle artikler