Fjern self-tanning striper i fem enkle trinn

Alt du ønsket var en sommer glød, slik at du valgte det perfekte alternativ til soling - selvbruning. Dessverre, i stedet for den perfekte sol-kysset tan, du fikk oransje albuer og knær, og self-tanning striper. Bli kvitt de på bare fem enkle trinn!

Fjern self-tanning striper i fem enkle trinn

Mange kvinner velger selvbruning enn soling for å unngå de skadelige strålene fra sommersolen.

Men i stedet for å gi deg en nydelig bronsefarget tan, etterlater selvbruning ofte du med stygge striper, oransje knær, albuer og hender, og gjør at du angre den dagen du valgte å bruke den.

Hvis du er for tiden går gjennom en selvbruning uhell, her er noe som kan hjelpe deg - en trinn-for-trinn forklaring på strek-fjerning prosessen.

En. Ta et varmt bad

Vann er din beste venn i å håndtere slike problemer. Ta et langt varmt bad og forsiktig eksfoliere huden med en vaskeklut. Dette vil hjelpe den naturlige hud fornyelse, og du vil bli kvitt den stripete huden lettere.

2. Bruk litt natron

Baking soda er en fantastisk flekkfjerner - ingen grunn til bekymring, vil det ikke skade på huden din hvis du bruker den forsiktig, men du bør unngå å bruke det på ansiktet ditt, spesielt hvis du har sensitiv hud. Bruk en vaskeklut til å gni litt fuktet natron på de stripete deler av huden din.

3. Isopropanol

Bruk en bomullsdott å bruke rubbing alkohol på self-tanning striper. Vær forsiktig hvis du har tørr hud - alkohol er svært tørking, så sørg for at du fukte godt etter påføring det.

4. Sitron og lime

Sitron kan være til stor hjelp når du prøver å bli kvitt selvbruningsprodukter striper. Bruk en frisk sitron kile og sveip den over streken. Den sitronsyre funnet i sitron og lime hjelper peeling og bleking.

5. Selvbruningsprodukter remover

Dette er vanligvis en god og effektiv måte å fjerne selv-garver. Du kan bruke den til å fjerne striper, oransje merker og flekker, eller til og med hele tan.

Aktuelle artikler