Hva du gjør galt i ditt daglige skjønnhet rutine

Hva hvis jeg fortalte deg at de få, ørsmå dårlige skjønnhet vaner som du har samlet gjennom årene ble sabotere hele daglige skjønnhet rutine? Og hva om de få dårlige vaner var grunnen til at du har slitt med slapp håret og problem hud?

Hva du gjør galt i ditt daglige skjønnhet rutine

Dårlige vaner er så vanlig, så vanlig, at det er faktisk hele bøker skrevet spesielt på taktikk og metoder for å ødelegge dem. Men noen ganger er de så inngrodd i vår daglige rutine at vi ikke engang merke deres tilstedeværelse... før det er for sent.

Bad skjønnhet vaner har potensial til å ødelegge alt det harde arbeidet og innsatsen vi legger i vårt utseende. De kan tørke ut vårt gode arbeid, og la oss se (og føle) matt og livløst.

Men ikke nå lenger! I denne artikkelen kommer du til å oppdage og eliminere dine dårlige skjønnhet vaner. Du vil si sayonara til matt hud og livløst hår. I stedet er det hei til glødende hudfarge, skinnende hår og strålende skjønnhet.

Du går til sengs med makeup på

Tut tut. Dette skal ha vært den første skjønnheten regelen du har lært!

Gå til sengs med makeup din, betyr at du er slik at olje, fett, døde hudceller og andre ick å akkumulere over natten. Du kan også øke risikoen for å utvikle konjunktivitt og rosa øye. Ikke en god titt.

Og i stedet for å tilbringe åtte timer forfriskende og foryngende slik at du våkner opp ser yngre og vakrere, er kroppen igjen arbeider med tette porer, smuss og fett i stedet.

Gjør det til en vane å ta av all sminke før du går å sove hver natt. Bruk vatt pads å fjerne gjenstridige øye makeup og sørg for at du renser to ganger (en gang for å fjerne makeup og andre gang for en dypere rens).

Makeup børster har ikke blitt vasket siden 90-tallet

Fakta: Hvis du ikke vaske børstene jevnlig de vil bli gå bakken for bakterier, smuss og olje. Overføre dette på ansiktet ditt er en av de verste tingene du kan gjøre for huden din og kan også føre til kviser og irritasjon.

Å holde børster ren og frisk, er det anbefales at du vasker dem med noen dager og minst en gang i uken, spesielt hvis du bruker sminke fleste dager. Hvis du lider av akne eller vanlig kviser, foreslår ekspertene vaske børsten hver dag.

Den beste måten å vaske sminke børster er å skylle dem i varmt vann og deretter bruke en pre-laget børste renere (du kan plukke opp disse fra de fleste apotek eller narkotika butikker), eller bruk en hjemmelaget løsning. Extra virgin olje kombinert med antibakteriell såpe er en god hjemmelaget pensel renere som er lett å lage og bruke.

Deretter, når du har renset din børste, fjerne overflødig vann og la børster det lufttørke. Legge dem ned flatt sted trygt (fortrinnsvis i direkte sollys) slik at vannet ikke siver tilbake opp i røttene av børsten.

Du guzzle brus som det er en global mangel

Vi får det. Du liker coca cola. Men er din cola om dagen virkelig verdt de tilhørende helserisiko?

En studie av Hannah Gardener fra University of Miami viste at personer som drukket cola daglig økte sin risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag med 48 prosent. Det er også foreslått at soda er en ledende faktor på fedme og vektøkning, og at det overskytende sukker kan føre til forstyrrelser i våre blodsukkernivået.

Nå hva har alt dette å gjøre med skjønnhet? Vel, mens kroppen er opptatt å bekjempe effektene av brus du tøffer ned, er det ikke betaler oppmerksomhet til huden. Den lille Whitehead som ville ha blitt håndtert som en proff fotballspiller på brus-frie dager nå sette opp en ny postnummer i ansiktet ditt.

Ta vare på kroppen din, mate den de riktige tingene, og det vil ta seg av å gjøre deg frisk, glad og vakker.

Du berører ansiktet ditt... hele tiden

Jeg har dekket dette før i 11 tips om hvordan du kan forebygge og behandle akne utsatt hud, men pokker - det er verdt å gjenta.

Ubevisst, hele dagen, er det svært sannsynlig at du berører ansiktet ditt. Mye. Når du tenker, når du lytter, når du leser, når du snakker, når du er stresset, når du er overrasket... du skjønner poenget?

Og mens litt selv-rørende er ikke dårlig, det er når du ikke kan garantere at hendene er rene. Og med mindre du er på reise til vasken for å vaske hendene med få minutters mellomrom - jeg kan nesten garantere at de ikke er.

Så hvorfor ikke akseptere vår 24-timers gjør ikke-touch-your-face utfordringen? Du vil bli overrasket over hvor vanskelig det faktisk er...  

Du over gjøre det

Er du den type jente som elsker følelsen av å være skilt ut til et nivå på squeaky renslighet? Gjør din vaske håret hver dag, eksfoliere to ganger om dagen og renser ansiktet ditt når det er rent vann rundt?

Hmm?

Hvis du har svart ja på noen av disse spørsmålene, er du over gjøre det.

Håret bør kun vaskes to til tre ganger i uken, maks. Jo mer du vasker håret (oh ironien), den fetere vil det bli. Og raskere også. Mens hvis du kan strekke håret vask to ganger i uken, vil det ta langt lengre tid for den å bli fettete og uhåndterlig. Og i mellomtiden, mens du justerer, kan du bruke noen tørt hår sjampo for de fett-a-rama dager.

Det samme gjelder for peeling. Selv om du kanskje har lyst hvor godt huden føles etter peeling, det er faktisk ikke det beste for den. Skjønnhet eksperter anbefaler peeling to ganger i uken, og hvis du har sensitiv hud, enda mindre.

Hvilket bringer oss til rensing... igjen, mens det er virke logisk å rense ansiktet mye hvis du vil den skal være ren og frisk, kan du faktisk over rens. Vaske ansiktet for ofte vil kaste ut pH-balansen i huden din og kan resultere i uttørring og til og med kviser. Det motsatte av hva du ønsker å oppnå! I stedet holde seg til en eller to ganger om dagen, og huden din vil takke deg.  

Du la makeup gå av

Husker du da du kjøpte din makeup? Var det en måned siden? For et år siden? Mer?  

Fordi makeup er vanligvis noe som vi kjøper sjelden, er det mye lettere for oss å slippe ballen og tilfeldigvis hoppe forbi den brukte-by datoer.

Og ja, det gjør makeup har en holdbarhet.

Putting out of date sminke på ansiktet ditt kan forårsake allergiske reaksjoner, hudirritasjoner, kviser og selv øyeinfeksjoner som styes og øyekatarr.

Så for å spille det trygt og følge retningslinjene under.

Bytt etter:

Mascara: dig til seks måneder
Flytende kajal: tre måneder
Powder øye skygger: hver 12 måneder
Øye blyanter: hver 24 måneder
Flytende foundation: seks måneder
Ansikt pulver: 24 måneder
Blush (pulver): 24 måneder
Leppestift: 12 måneder

Du tilstand hodebunnen

Selv om du har den mest luksuriøse, luksuriøse, utrolig balsam på planeten, bør det ikke bli kvalt på toppen av håret ditt.

La balsam for de aller endene av håret ditt, hvor det er laget for å fungere best og behandle flisete tupper. På toppen av håret ditt, og på hodebunnen din, tar kroppen seg av condition prosessen for deg. Kroppen produserer naturlige oljer som forlater toppen av hodet ditt glatt og myk. Hvis du legger inn en balsam i tillegg, vil du bare forvirre balansen og øke fet.  

Du har håret bundet opp i en hestehale 24/7

Mens du kan se søt som en knapp når håret er opp i en hestehale så høyt at selv cheerleaders bli misunnelig, på daglig basis de hestehale gjør ingenting for din generelle hår helse.

Stadig binde håret ved hjelp av elastiske hår bånd skader håret. Før lang tid, vil du finne en kink ringing toppen av håret ditt. Dette kink er faktisk brutt hår fra hvor håret tie har kuttet i hårstrå. Ikke en god titt.

Så for å unngå å skade håret ditt, mål for en eller to hestehale dager i uken. Resten av tiden, prøv å holde håret ned (spesielt på natta) eller prøve andre frisyrer som er mindre skadelig.  

Plukke, poking og spratt kviser

La oss avslutte på en Popper, skal vi?

Poking, prodding, plukking og spratt pimples er en av de mest verste skjønnhet vaner du kan ha. Du vet det. Din skjønnhetsekspert vet det. Den lille Whitehead spotter du vet det. Og mens det kan føles tilfredsstillende på den tiden, spratt en kvise øker risikoen for infeksjon og selv arrdannelse.

About.com 's acne spesialist antyder selv at dukker en kvise kan føre til utvikling av en nodule eller cyste. De anbefaler at berøre kvisene dine på noen måte kan forverre situasjonen og kan spre smitte videre (hallo onde Whitehead junior).

Så av hensyn til huden din, hold hendene til deg selv. Og med det mener jeg bort fra deg selv.

Så hvilke dårlige skjønnhet vaner er du skyldig i?

Bad skjønnhet vaner er sleipe små ting: de sniker seg inn i livet ditt på de slitne og late dager og før lenge har blitt en del av din daglige rutine.

Men akkurat som alt i livet, har du full kontroll over hvordan du opptrer og oppfører seg. Så jeg antar det bedre spørsmål er: hvor dårlige skjønnhet vaner du bryte opp med?

Aktuelle artikler