Hvordan å behandle kroniske sprukne lepper

Oss jenter, vi elsker våre lepper. Vi bruker dem til å forføre, snakke, øyepål, og, selvfølgelig, kysse. Dessverre, noen ganger, selv de enkleste ting blir vanskelig og smertefull. Slik er tilfellet med sprukne lepper. De fleste mennesker har sine egne ideer om hva som er ansvarlig for dette tilbakevendende problem, men det er mange gale tips der ute. Google oppdager den beste måten å behandle og forebygge sprukne lepper.

Hvordan å behandle kroniske sprukne lepper

Leppepomade

Synes opplagt? Jada, men det er mer til det enn bare å bruke leppepomade. Det er nesten som å pusse tennene. Du må bruke den etter hvert måltid. Sørg for at du bruker den selv etter å ha drukket eller pisking munnen. Ikke bare vil det holde leppene glatt, vil det også gjøre dem ser fyldigere og mer tiltalende.

Vann, vann og vann mer

Sprukne lepper er for det meste forårsaket av utilstrekkelig hydrering. Således vil drikkevann forhindre eller redusere problemet. Sørg for at du holder deg hydrert i løpet av dagen, siden sprukne lepper kan tilbakestille, første gang de får sjansen.

For å gi deg noen ledetråder om hvor mye væske du trenger, begynn med åtte glass vann. Drikk så mye du vil, men vet at åtte til ti glass anses optimal av medisinske eksperter.

Ikke slikke leppene

Ikke, og jeg gjentar, ikke slikke leppene. Det er bare en midlertidig lettelse, og det vil avta snart, slik at du med en enda verre form for sprukne lepper enn før. I stedet for å løse noe, slikker leppene dine er, faktisk, fjerne verdifull fuktighet fra din organisme og bare bidrar til sprukne lepper. Jeg vet det er en vane, men det er definitivt verdt å bryte.

Solkrem

Solkrem? For leppene? Ja. Sun er like skadelig for leppene som det er til resten av ubeskyttet hud. Det tørker ut huden, noe som gjør den perfekt for forekomsten av sprukne lepper.
Dersom det søkes solkrem på leppene virker rart, eller du bare vil ha mer, skal jeg si, mykere tilnærming, kjøpe leppepomade eller leppestift som inneholder beskyttende faktorer.

Care 24/7

Dine lepper er ikke tape fuktighet bare i løpet av dagen. Faktisk, de fleste en eller annen måte tror at den tiden vi tilbringer sover ikke påvirker kroppen vår. Det er ikke hyggelig å nevne en svært vanlig faktum - folk sikle under søvn deres.

Og alle som spytt forlater kroppen din, er det som gjør dine sprukne lepper føles så smertefullt i morgen. Leppe produkter som inneholder bivoks, sinkoksid eller vaselin vil holde din naturlige fuktighet i sjakk samtidig som huden på leppene mykere og mindre irritabel.

Hold deg til disse tipsene, damer, og liker å ha det gøy med glatte, vakre lepper.

Aktuelle artikler