Hvordan å gjøre en pedikyr hjemme i sju enkle trinn

Våren og sommeren er de sesongene av sandaler, peep-tær, slynge-backs og flip-flops, så det er på tide du tok vare på føttene. Har du ikke tid til å gjøre det på en salong? Her er hvordan du gjør en langvarig at-home pedikyr.

Hvordan å gjøre en pedikyr hjemme i sju enkle trinn

En salong pedikyr er en godbit, men hvorfor bruke masse penger, når du kan gjøre en virkelig god at-home pedikyr? Følg disse syv enkle trinn og behandle føttene en gang i uken! Du vandre i sandaler på kort tid.

Du trenger:

 • aceton-fri neglelakkfjerner
 • en spiker Clipper, en neglefil
 • en liten bøtte og noen bath salt
 • en cuticle remover
 • en fot skrubb
 • en fuktighetsgivende fot krem
 • neglelakk

Syv trinn til et langvarig at-home pedikyr:

 1. Fjern gammel neglelakk. Prøv å bruke en aceton-fri neglelakkfjerner, siden de med aceton tendens til å la neglene og neglebånd veldig tørr.
 2. Klipp tåneglene, og deretter sende dem. Ikke glem å sende i én retning, på denne måten vil du unngå sprukne negler.
 3. Fyll en liten bøtte med varmt vann og litt badesalt, og deretter suge føttene i det. La dem i 10 minutter for å myke opp tørr hud på føttene. Klapp føttene tørre.
 4. Unn neglebåndene. De bør være veldig myk etter varmt bad og lett å fjerne, hvis ikke, kan du bruke en cuticle remover.
 5. Bruk en fot skrubbe å eksfoliere. Hvis du ikke har en fot skrubb, lage en hjemme - bare blande olivenolje og litt rå sukker. Hvis du finner ekstremt tørre flekker på føttene, behandle dem med en fot fil eller en pimpstein, men være veldig forsiktig, siden varmt bad forlot huden veldig følsom.
 6. Peeling vil etterlate huden din glatt, men tørr og sensitiv. Hydrat den ved hjelp av en fuktighetsgivende fot krem. Hælene og neglebånd er vanligvis de tørreste delene av føttene, så sørg for at de er godt fuktet. Gi deg selv en massasje mens fuktighetsgivende, masserer vil gi deg en total spa-lignende følelse og hjelpe deg å slappe av.
 7. Til slutt polere tåneglene. Start med en base coat, og velg deretter en hyggelig, lyse sommer farger og polere neglene. Beskytt din neglelakk med et toppstrøk. Bruk raske tørre dråper for å hjelpe neglene tørre, og gi dem 10 til 20 minutter før du setter skoene på.

Aktuelle artikler