Hvordan å holde neglene sunne - 10 fantastiske tips

Den grunnleggende regelen for kasteline vakre negler er å ha sunne negler. Det er derfor det er svært viktig å vite hvordan å holde neglene sunne. Jeg har et par tips til deg.

Hvordan å holde neglene sunne - 10 fantastiske tips

Det er viktig å ha i bakhodet at noen jenter har bedre negler enn andre. Noen av oss er velsignet med gode gener, mens andre trenger å sette litt mer innsats i. Uansett hvilken gruppe du tilhører, kan neglene sikkert bare dra nytte av disse tipsene, så bruk dem for all del.

En. Start en sunn diett

Spise dårlig show på hele kroppen. Huden, håret og neglene også. Hvis du vil ha sunne negler, må du begynne et sunt kosthold.

Spis så mye frisk frukt og grønnsaker som du kan og holde seg borte fra stekt og behandlet mat. Stek mer, for mindre og øke mengden av kalsium du tar. Det er veldig viktig for neglene.

2. Ikke bite negler

Da jeg var gutt, truet min bestemor meg at hun ville gni Hot Chili Peppers til neglene mine hvis jeg ikke slutte å bite dem. Hun har aldri faktisk gjorde det, men jeg fikk til slutt slutte å bite negler. Hvis du fortsatt ikke har - hva kan jeg si, du kan prøve chili pepper rette.:) Nå for å være alvorlig, bite negler er definitivt ikke noe bra, så gjør det du kan for å bli kvitt denne stygg vane. Du kan gjøre det, bare prøv!

3. God personlig hygiene

Som med alle andre deler av kroppen din, holde god personlig hygiene er av stor betydning for å ha sunne negler. Vask hendene regelmessig og fjerne skitt som kan sette seg fast under neglene.

4. Hold neglene tørre

Prøv ikke å væte neglene for mye. Selvfølgelig trenger du å vaske hendene, men sørg for at du også tørke dem godt. Ikke noen gang satt gummihansker på våte hender eller gjøre noe lignende som vil hindre neglene fra å puste. Vått, varmt miljø er praktisk talt himmelen for dyrking av bakterier og sopp, og ingen av dem bringer noe godt å neglene.

5. Spiker kremer og herder geleer

Hvis neglene er spesielt sensitive er det en god idé å bruke spesielle spiker kremer og herder geleer. Spør din manikyr eller din hudlege for et råd hvilke produkter som er best for deg å bruke.

6. Neglebåndene

Hver jente som ønsker sunne negler trenger å huske at neglebåndene ikke skal kuttes, men heller forsiktig presset med spesialverktøy. Først gjelder spesielt cuticle mykner gel eller krem ​​og deretter forsiktig skyve cuticle mot roten av neglen din.

7. Ikke bruk neglene som verktøy

Neglene bør ikke brukes som et verktøy for å åpne bokser, krukker eller noe lignende. Det er det verktøy er for. Neglene har en annen rolle i livet ditt.

8. Vær forsiktig

Gi ditt beste for å være forsiktig med neglene. Prøv å unngå enhver situasjon hvor neglene kunne få klemt, presset eller knust. Selv om du ikke lider umiddelbare konsekvenser, kan langsiktige de vises.

9. Ikke overse problemer

Hvis du oppdager noen form for endringer på neglene, bør du for all del planlegge et besøk til legen din. Gule og tykke negler kan indikere sopp infeksjon, mens enkelte andre endringer, uansett hvor lite du tror de kan være, kan være en indikator for vitamin mangel eller en sykdom. Så snart du oppdager noe annerledes med neglene - bør du oppsøke lege.

10. Ta godt vare på neglene dine

Endelig er det siste trinnet for å holde neglene sunt å ta en samlet godt vare på dem. Du kan lese mer om dette i 10 tips om hvordan du tar vare på neglene.

Tror du at du kan holde neglene sunne? Selvfølgelig kan du! Det er ikke rocket science, ikke sant? Fortell meg hva du synes om disse tipsene, og gjerne legge noen av dine egne.

Aktuelle artikler