Hvordan å se yngre ut enn du er

Det er bare naturlig å ønske å skrike når du slår 35 eller finne din første grå hår. I motsetning til menn, kvinner sjelden ser bedre med alderen. Sunn levevaner anyone? Her er noen tips om hvordan du ser yngre ut enn alderen din.

Hvordan å se yngre ut enn du er

Det virker noen ganger som Mother Nature er forbanna på kvinner. Vi må forholde seg til hormoner, arbeid, husholdning, barn og likevel finner tid til å se bra ut, og som om dette ikke er nok, føler enda bedre. Jo eldre vi blir jo mer innsats vi må sette i bekjempelsen tyngdekraften. Hva hvis jeg forteller deg at du kan se yngre ut enn du er uten å bruke plastisk kirurgi?

Jeg har ikke tenkt å lyve til deg og fortelle deg at du kan mirakuløst se yngre i en uke eller to. Du må investere litt tid. Hvis du er 30 i dag og du begynner å bruke disse triks og tips, garanterer jeg at du vil se 33 når du fyller 40 år.

En. Ta vare på huden din

Siden jeg var en liten jente min bestemor fortalte meg å pleie huden min. Hun var lege så hun visste hva hun snakket om. Hva betyr dette? Vel, ikke bruker noen rynke kremer til du kommer 30, ikke engang da hvis du ikke egentlig har rynker. Ikke bruk kjemiske skrallende hvis du har normal hudfarge. Påfør alltid SPF når du er på stranden. Hva du spiser påvirker huden din. Hydrat, hydrat, hydrat.

Det vi glemmer er at huden er et organ akkurat som alle andre. Du tar vare på lungene ved å ikke røyke, leveren ved å ikke spise fett eller drikker for mye. Vel, ikke glem din største organ, huden din.

2. Hår og negler

Sunt hår og negler legge til din generelle utseende. Hvis håret ditt er blankt, alltid ferske farget og gode kår, vil du se yngre ut. Behandle håret med mandelolje. Jeg har skrevet noe om hårpleie på dette nettstedet slik at du kan sjekke det ut.

Neglene kan fortelle mye om din generelle helse ( www.webmd.com ). Så, først ivareta helsen din, så din manikyr. Føttene og hendene skal alltid være ryddig. Det er viktig å holde seg til fransk manikyr, beige eller rød neglelakk. Ikke eksperimentere fordi du vil se rett og slett latterlig med neon neglelakk. Alder apropriate neglelakk takk, takk.

3. Vektløfting

Med alder, våre muskler mister sin tone. Vi må hjelpe dem kjempe tyngdekraften. Vektløfting er den beste måten å få tilbake styrken. Som min fitness guru JNL sier "Sterk er den nye skinny". Tone musklene og kroppen din vil definitivt se yngre ut. Ta en titt på hvordan JNL ser i en alder av 37 ( www.jennifernicolelee.com ). Du kan også gjøre henne trening. I en alder av 34 har jeg en kropp av en 20 noe college jente takket være henne.

Sterke muskler vil holde kroppen på plass. Baken vil ikke henge rundt knærne, vil magemusklene inspirere misunnelse, vil hele kroppen ser og føles yngre.

4. Spis sunt

Våre hofter lagre mer og mer fett som vi blir eldre. Dette er på grunn av hormonene. Legg fast food, brus og kontorstol til det og du vil få en skjemmende kvinnekroppen. Hva vi spiser påvirker våre organer (dette inkluderer hud, hår og negler) på samme måte som det påvirker vår vekt. Jeg sier ikke at du skal gi opp et godt glass vin eller en bit mørk sjokolade. Jeg sier at du bør spise sunt, fettfrie, low carb matvarer mesteparten av tiden.

Dessuten ville det være en god idé å ta blodprøver og avgjøre hva slags mat du bør unngå i henhold til din blodtype. Denne tilnærmingen til en diett har gitt noen fantastiske resultater.

Jeg har ikke tenkt å gå på og om hva som er bra for deg, hvis du leser dette er du gammel nok til å vite.

5. Make-up tips

Det er en sjåvinistisk, bust fortsatt en stor spøk om hva Gud sa da han skapte en mann og en kvinne. Gud skapte en mann, så på ham og sa: «Du er perfekt". Deretter skapte han en kvinne, og så på henne og sa "Hva kan jeg fortelle deg, må du bruke makeup".

Retten sminke kan gjøre oss ser ut som en filmstjerne. Du har alle sett filmen starter med og uten sminke. I utgangspunktet er det bare to tips du bør bruke når du velger makeup: bruke selvlysende (ikke skinnende, disse er to forskjellige ting) stiftelser og øyenskygger i naturlige farger. Du bør se naturlig vakker og uanstrengt chic, ikke som du er 16 år.

Aktuelle artikler