Hvordan du ser bedre naken i fem enkle trinn

Dele intimitet med signifikante andre utvikler seg naturlig inn å være komfortabel med å være naken sammen. Men det er noen tips om hvordan du ser bedre naken som kan øke selvtilliten din og gi deg litt ekstra glede i de spesielle øyeblikkene uten hardt arbeid.

Hvordan du ser bedre naken i fem enkle trinn

Enten du irritert av de små hud feil, eller de £ 5 for mye, er det ingen grunn til å fortvile. Her er noen triks for å hjelpe deg å se bedre naken uten å måtte trykke på treningsstudio. Og husk, du kan faktisk nyte å være i naken, selv om kroppen din ikke er perfekt. Vi har alle en tendens til å være tilgivende når det gjelder våre partneres kropper, men også kritisk til vår egen. Les disse tipsene, og begynne å verdsette deg selv mer, akkurat nå!

Tips no. 1 - få en brunfarge

Curves er vakker og naturlig, men hvis du er selvbevisst om dem, få en brunfarge er en fin måte å se tynnere uten faktisk å måtte være på en diett. Litt sol på kinnene vil gi deg at sunn glød og øke selvtilliten din mens du kle av seg.

Natural er vakker, men hvis du ikke har tid til å sole seg i solen før kveldens date, bruk en bronzer. Bruke den på tvers epler av kinnene, men også på bena: det vil gi deg som supermodellen utseende mens du går på tvers av rommet.

Du kan også bruke den mest effektive sunless tanning: kremer og spray som inneholder dihydroxyacetone (DHA). Men pass på at gulaktig farge, så sørg for at du velger et kvalitetsprodukt over en billigere en. Bronzers, på den annen side er en midlertidig sunless brunskjær alternativ. Når anvendt, de skaper en brunfarge som lett kan fjernes med såpe og vann.

Advarsel: som make-up, vil disse produktene flekker på ark!

Tips no. 2 - få en mani / pedi

Det er magi i neglene og ikke undervurdere det. Selv om en manikyr og pedikyr er ikke noe som du vanligvis unne deg nå og da, er dette riktig tidspunkt å gjøre det. Hvis du er planlegging en nydelig, intim kveld med kjæresten din, vil du dra nytte av selvtillit boost at din perfekte hender og føtter vil gi.

Når alle de små detaljene er perfekt, vil være naken føles som en godbit - en mulighet til å vise frem. Splurge på en manikyr og pedikyr, og ikke vær redd for å prøve ut litt farge. Fjerne hard hud vil gjøre føttene myke og rosa og, hvem vet, han bare ønsker kanskje å behandle deg til en fotmassasje.

Tips no. 3 - brudgommen der nede

Kjønnshår stiler blir like viktig som et middel til å uttrykke deg selv som du ville gjort ved å bære visse klær eller ha forskjellige frisyrer på hodet. Har bikinilinjen vokset inn i en leken form. Ikke nøl med å gå full-brasiliansk, om det vil gjøre at du føler deg mer sexy og mer selvsikker.

For de som foretrekker en naturlig look, kan bare en rask trim med saks utgjøre hele forskjellen. Modifikasjonen av kjønnshår kan også betraktes som en uttalelse om ens stil eller personlig livsstil. Selv om du forlater det umodifisert kan gjøre det også, borte er de dagene da du ville være fornøyd med en uncared for haven, sportslige ingenting, men kaos. Motedesigneren Mary Quant var spesielt stolt over at hennes mann trimmet henne inn i et hjerte form.

Tips no. 4 - bære en forførende duft

Ser bra ut er ikke bra nok. Du må lukte høyre. En fersk stor undersøkelse studie fant at 90% av kvinnene (fra tenåringer til pensjonister) føler seg mer trygg når man bærer duft enn uten. Derfor vil iført en duft du liker å føle deg bedre om deg selv, som vil dermed gjøre deg mer attraktiv for andre.

Trekke oppmerksomhet til utringning og håndledd ved dabbing på en forførende, frisk floral parfyme med en ung duft, som Chanels Chance Eau Fraiche.

Tips no. 5 - utstyre

Å være naken behøver ikke å bety at du bære noe i det hele tatt. En rocka stykke dangly smykker vil gi deg et snev av mysterium, og du kan også bruke den til å kile og erte ham. For dette formålet, kan en fjær boa være nyttig også, og det vil gi deg litt retro chic. Den beste tingen å ha naken, men er sexy pumps. Høye hæler kan gjøre bena ser spesielt mager, og baken aldri så attraktiv.

Bonus tips for det lange løp

Beste tips for å se bra ut, naken eller fullt påkledd, er å bygge opp selvtilliten din. I det lange løp, vil du føle deg mer selvsikker i naken hvis du trener. Det som er viktig for å være komfortabel med deg selv mens du avkledd, og dermed attraktiv for andre, er å bli vant til å være naken. Sov i naken, nyte bad - det er bare naturlig.

Aktuelle artikler