Hvordan få en perfekt self-tan

Trending topic nylig har vært å få en brunfarge uten de skadelige strålene fra solen. Med så mange nye måter å bygge et vakkert glødende hud tone, minus stresset eller ferie, vil du ha nok av alternativer.

Hvordan få en perfekt self-tan

Vi kan ikke alle gå til Bali eller sitte uendelige ved bassenget, men det betyr ikke at vi må se på den måten også. Lure alle denne sommeren ved å se gyllen og nydelig, vil de aldri vite forskjellen, holde lesing for å finne ut hvordan.

Før du begynner å gjøre noen av følgende prosedyrer for at du prep huden din godt. Eksfoliere og barbere / voks huden din før du bruker noen av produktene for å sikre at de går på jevnt og bli lenger. Nå som du er klar til å la formler for å trenge inn i huden, her er hvordan å få deg bronsefarget.

En. Gradvis tan

Hvis du har litt tid før din ønskede resultater deretter går for dette alternativet vil være bra for deg. Ved hjelp av en fuktighetskrem som sakte bygger brunfargen vil tillate deg å bruke uten problemer på en dag-til-dag basis til du har nådd den fargen du er komfortabel med. Du vil merke resultater etter bare en uke, noe som er en god måte å lure dine venner!

  • Jergens Natural Glow og beskytte Moisturizer SPF20 10€ (www.drugstore.com / Jergens)
  • Garnier Body Summer Moisturising Lotion Sunkissed Look 5€ 0,99 (www.garnier.com)

2. Spray det på

For de som vil ha en one off tan, her er et godt valg for deg, en spray garver. Velg ditt skyggen med disse sunne jakt bronzy farger. Alt fra vask av til semi permanent, kan du holde huden din ser solen kysset i opptil en uke. Hva du vil elske om disse produktene er hands free-programmet. Spray bort damer!

  • Bath and Body Works True Blue Spa Shade til Order 15€ 0,50 (www.bathandbodyworks.com)
  • L'Oreal Paris Sublime Bronze alle vinkler Selvbruning Spray 10€ 0,99 (www.loreal.com)

3. Gni det inn

En annen øyeblikkelig resultater alternativet er en selv garver lotion. Etterlater huden myk og gyllen, kan du få de resultatene du er ute etter med bare ett program. Søker flere lag vil utdype brunfargen slik at du kan selv endre fargen du ønsker!

Bare sørg for å gni det godt inn og la den bli absorbert inn i huden før du setter klær på å unngå flekker det. Jeg anbefaler å kjøpe et par hansker hvis du velger denne metoden for å redusere fargen på håndflatene.

Også holde deg unna hvitt stoff for å redusere flekker rett etter påføring. En enkel metode for raske resultater, vil dette komme på relativt enkelt, og vil vaske av i dusjen, perfekt for en quick-fix glød før en kveld!

  • L'Oreal Sublime Bronze Self-Tanning Lotion 10€ 0,49 (www.loreal.com)
  • Bananbåt Summer Color Self-Tanning Lotion 5€ 0,99 (www.drugstore.com)

Du har lest det, nå bestemme om du ønsker å se ut som du nettopp har kommet fra Bahamas eller bare våget seg ut til bassenget-side, finne den perfekte for deg, og du vil være på jakt golden før du vet ordet av det.

Det er ingen grunn til bekymring hvis du prøver å skygge unna solen med disse tipsene vil du ha dem alle lurt! Hvorfor ikke gi oss din favoritt selvbruningsprodukter vi vil gjerne prøve dem ut også!

Aktuelle artikler