Hvordan få myke lepper i 7 enkle trinn

Hver jente drømmer om sexy myke lepper. Lepper som bare ber om å bli kysset. Men ikke alle jenter kan ha dem, uten noen ekstra innsats. Her er hva du må gjøre. Det er syv enkle trinn du må følge, for å få myke lepper. Ingen av dem er noe spesielt, det er ikke som du må bøye over bakover. Det er enkelt, og fort, og det gir resultater.

Hvordan få myke lepper i 7 enkle trinn

En. Drikk mye vann

Den generelle regelen for å være sunn, og ser bra ut, er å være godt hydrert. Leppene også krever for hydrering - så, drikke mye vann.

Hvis du ikke gi kroppen din med nok vann, leppene kan, så vel som huden din, få tørr og sprukken. Det er ikke et pent syn, og pluss - det gjør vondt! Heldigvis kan det hele være forhindret bare ved å ta mer vann. Øke mengden vann du drikker ved bare ett glass, og du vil se resultater ganske snart.

2. Ingen biting

Seriøst, du kan ikke forvente å ha pene lepper hvis du bite dem hele tiden. Selv en liten matbit i visse situasjoner kan være sexy, biting leppene ofte kan forårsake mye skade på dem.

Prøv å unngå situasjoner som fører deg til å bite leppene. Leppestift som en forebygging fra biting, eller kjøpe en leppepomade som har en smak som du ikke liker. Gjør noe du virkelig kan, fordi du kan bli revet med og gjøre dem blø.

3. Ingen slikking

Mange kvinner tror at løsningen for tørre lepper er å slikke dem. Dette er imidlertid helt feil. Selv om det kan gi deg en umiddelbar følelse av at leppene dine er mykere, i løpet av sekunder vil de bli enda tørrere enn de var, før du slikket dem. Det er lurt å slikke igjen, og du vil gjøre leppene tørrere og tørrere. Påfør en leppepomade - ikke slikke leppene.

4. Leppepomader

Alle vil fortelle deg at en løsning for å få myke lepper er å bruke leppepomade daglig. Dette er ikke helt sant. Jada, leppepomader er stor, men ikke alle av dem.

De fleste av leppepomader inneholder vaselin. Selv om det beskytter leppene mot elementene, gjør det at ved å skape et tynt lag over dem. Dette tillater ikke huden på leppene dine til å puste, og leppene faktisk bli tørrere og krever for mer leppepomade.

Velg naturlige og organiske leppepomader i stedet. De som inneholder bivoks er de beste. De kan ikke dekke deg i begynnelsen, men gi dem litt tid - de er virkelig mye bedre. Også, gi leppene dine en pause nå og da. Hvis du skal bo hjemme hele dagen, og du kan overleve uten lip balm - gjelder ikke det.

5. Peeling

Som med huden din er peeling viktig hvis du vil ha myke lepper. Det er veldig lett å gjøre det, men ikke gjør det for ofte. Annenhver uke er nok, en gang i uken hvis du har veldig tørre lepper.

Exfoliation kan gjøres på en rekke måter. Det enkleste er å dubbe fingeren i sukker og med sirkulære bevegelser tildekke i den. La stå i 10 minutter og skyll eller slikke. Du kan også bruke en myk tannbørste, og eksfoliere leppene bare med varmt vann, eller med sukker. Min favoritt er en blanding av honning, sukker og olivenolje. Påfør og skyll etter 10 minutter. Leppene blir mykere enn noensinne.

6. Solbeskyttelse

Vi vet alle hvor viktig det er å beskytte huden mot solen. Men vi har en tendens til å glemme at våre lepper trenger beskyttelse også. Søn brente lepper ser virkelig ille, og kan også skade virkelig ille.

Sjekk alltid at leppepomade du bruker har en solfaktor. For våren og høsten er det nok å ha SPF15, mens for sommer og vinter trenger du minst SPF20.

7. Aldri ubeskyttet

Ikke noen gang forlate hjemmet med lepper som ikke er vernet. Sun er ikke den eneste fienden. Vind, støv og tørr luft også skade leppene dine.

Beskytt leppene med leppepomader eller leppestifter. Leppe ordbøker er kanskje ikke den beste løsningen, fordi de kunne tørke leppene. Hvis lipgloss er ditt valg, må du kjøpe en merket som fuktighetsgivende, eller bruke den over leppepomade.

Følg disse trinnene, og leppene blir mykere enn noen gang før. Men hvis problemet er vedvarende, sørg for at du går til legen, fordi tørre lepper kan være en indikator på vitamin mangel. I mellomtiden gjerne anbefale din favoritt leppepomade, eller å dele noen annen spiss for å få myke lepper.

Aktuelle artikler