Hvordan gjøre leppene større naturlig

Mange kvinner drømmer om å ha fyldigere og mer sensuelle lepper. Kirurgi er ikke alltid den beste måten å oppnå det, da det kan ha mange ubehagelige konsekvenser, samt føre til dårlige og utilfredsstillende resultater. Oppdag under hvordan å gjøre leppene større naturlig og bruke disse tipsene på daglig basis. Du vil bli overrasket over hvor plumper og mer kissable leppene dine vil bli!

Hvordan gjøre leppene større naturlig

Børst og eksfoliere leppene

Etter å pusse tennene, børste leppene også!

Gni leppene lett med en tørr tannbørste vil ha mange fordeler for tekstur sin, samt for sitt utseende.

Børsting vil ikke bare fjerne døde hudceller og gjøre leppene mykere, men det vil også stimulere blodstrøm og sirkulasjon, slik at leppene dine til å plumpe litt. Som et resultat, vil leppene mykere, fyldigere og mer sensuelle.

Å forbedre børsting effekter, kan du også bruke litt honning eller vaselin på tannbørsten din. Dette vil gjøre dem enda jevnere og rosier.

Gjøre leppene større naturlig ved eksfolierende dem jevnlig

En god peeling vil bedre blodsirkulasjonen, noe som gjør leppene hovne opp litt og fyldigere ut, så vel som yngre utseende.

Tilbered en naturlig kratt ved å blande en liten mengde sukker og vann til en tynn pasta. Tilsett noen dråper noen fuktighetsgivende olje for bedre fuktighetsgivende effekt og påfør blandingen på leppene. Massasje i små sirkler, tørk av og fortsett med din favoritt lipgloss.

Dette scrub kan forårsake lett irritasjon, som vil raskt forsvinne, forlater leppene naturlig fyldigere.

Bruk naturlige rettsmidler i stedet for kjemiske leppe plumpers

Lag dine egne leppe plumpers ved hjelp av eteriske oljer og naturlig hjemme ingredienser. Effekten vil ikke bli langvarig, så med andre kjemiske metoder, men det vil gi leppene en fyldigere og mer sensuelle utseende for et godt par timer! Alltid bære din leppepomade blanding med deg og bruke den når du trenger det.

Kanel eterisk olje

Kanel eterisk olje er en av de grunnleggende ingrediensene i mange over-the-counter leppe plumpers. Det stimulerer leppene kapillærene og forbedrer blodstrømmen, noe som gjør leppene ser fyldigere og rosier.

Legg en liten dråpe til din leppepomade, eller glans, og sette den på når du vil leppene dine til å virke mer attraktiv. Du vil føle en svak prikkende eller brennende følelse etter påføring det, men det vil forsvinne raskt, og etterlater leppene fersk parfymert og naturlig større.

Peppermynte eterisk olje

Peppermynte essensielle fungerer på samme måte som kanel olje - det forbedrer blodsirkulasjonen og gir mer blod til overflaten av leppene. Det fører leppene til å hovne opp litt og har en perfekt kjølende effekt.

Legg en eller to dråper peppermynte eterisk olje til en teskje vaselin og bruke den som vanlig lip balm.

Cayenne pepper eterisk olje

Legg en eller to dråper cayenne pepper essensielle oljen til din leppepomade eller lage dine egne fantastiske lipgloss hjemme.

Bare bland en spiseskje kokosolje med 1/3 en spiseskje med smeltet kakaosmør og 20 dråper mandelolje. Tilsett 2 dråper cayenne pepper eterisk olje, og du vil oppnå en naturlig glossy lip plumper!

Du kan også kombinere en svært liten mengde bakken cayenne pepper med litt vann og gni det på leppene dine når du vil ha dem til plumper.

Men forsiktighet! Ikke noen gang overdrive med cayenne pepper. Absolutt små mengder vil øke lepper blodsirkulasjonen, mens større mengder vil brenne som faen!

Gjøre regelmessige leppe øvelser

Øvelsene er beskrevet nedenfor vil hjelpe deg å gjøre leppene større naturlig, uten å gjennomgå noen kirurgiske prosedyrer eller kjemiske behandlinger.

Du må være vedvarende og gjenta øvelser på en daglig basis i minst en måned, og deretter fortsette å gjøre dem tre ganger i uken. Trene vil tone opp ansiktsmusklene, som du ikke vanligvis bruker, og plumpe leppene i en helt naturlig måte.

Whistle

Kvinner og menn som spiller musikalske blåseinstrumenter har fyldigere og større lepper naturlig, fordi de regelmessig bruker sine leppe muskler. Den enkle måten å oppnå de samme resultatene er å velge en av dine favoritt melodier og plystre den i 3 til 5 minutter hver dag, så sterk og så høyt du kan! Du vil bygge opp muskler og oppnå plumper lepper.

Smile og kysse

Hold leppene lukket og smiler så bredt som mulig. Hold smilet i 5 sekunder, deretter spisser leppene og presse dem fremover som om du skulle kysse noen. Hold i 5 sekunder, deretter smile igjen. Kontrakten din leppe musklene så mye som mulig mens du gjør det. Gjenta denne øvelsen 20 ganger.

Bevege seg fra side til side og rotere

  • Trykk leppene tett sammen og flytte dem til høyre, så langt du kan. Hold denne strekningen i fem sekunder, deretter trekke leppene til venstre. Gjenta denne bevegelsen 15 ganger.
  • Hold munnen lukket og strekke leppene ut i et kyss. Rotere dem sakte med urviseren for to ganger, og gjenta bevegelsen i motsatt retning. Gjør en sekvens av 10 repetisjoner.

Kort oppsummert, trene, ta godt vare på leppene og bruke noen naturlig plumpers vil vesentlig hjelpe deg å gjøre leppene større naturlig! Hvis det er andre triks som vi ikke har nevnt, vennligst gi oss beskjed!

Aktuelle artikler