Hvordan har de hotteste ben

Sommeren er her, på tide å sette på denim shorts og sexy mini skjørt, men du unngå det fordi beina er fulle av cellulitter? Jeg vet hvordan du føler deg. Ikke nøl, du kan ha de hotteste ben i bare noen få uker hvis du følger disse tipsene.

Hvordan har de hotteste ben

I århundrer kvinner betalt spesiell oppmerksomhet til beina, i oldtidens Egypt brukte de honning og olje for å fjerne hår, i India en spesiell blanding av sukker, vann og sitron ble servert som voks. I begynnelsen av det 19. århundre, begynte kvinner å spørre sine farmasøyter å lage en løsning for tilstanden vi nå kaller "the cellulitter." I dag kan du finne kremer og lotion mot cellulitter i nærmeste butikk.

Så bruker alt til disposisjon for å ha bena alle vil slå å se på.

La oss starte:

En. Bekjempe cellulitter

Hvis du er en av de 99% av kvinner som sliter med cellulitter, bør du bruke spesifikke produkter. Rask undersøkelse jeg gjennomførte blant mine venninner viste at disse tre produktene er de mest effektive:

  1. Guam tang cellulitter gjørme
  2. Nivea farvel cellulitt krem
  3. Revitol cellulitt løsning

Alle damene enige om én ting; kremer, selv de dyre seg, vil ikke gi tilfredsstillende resultater hvis du ikke endrer matinntaket.

Så, damer, holde seg borte fra fast food restauranter, brus, fete salatdressinger og en "beroligende" skål med iskrem. Stangselleri, gulrot, fettfattig yoghurt, vann og grønn te er dine allierte mot cellulitter. Sørg for at du alltid har noen i kjøleskapet. For å gjøre ting enklere, tillat deg selv "en syndig" måltid en gang i uken, men ikke gjør dette til en regel. Manuell massasje i en skjønnhetssalong vil også hjelpe deg å fjerne giftstoffer, men hvis du ikke har råd til det prøve å gjøre det selv (denne videoen kan hjelpe).

For de av dere som ikke kan bruke en time om dagen smøre og masserer ulike kremer og lotion, her er en flott 5-minutters triks som er bevist effektive:

Hver dag, mens du tar en dusj, massere bena fra tærne mot lårene med kaldt vann i noen minutter, og dette vil hjelpe blodsirkulasjonen og giftstoffer fjerning. Etter dette, smøre riktig krem ​​eller gel, hvis du har tid kan du gjøre en mild hånd massasje.

2. Gjøre enkle øvelser

Kanskje du ikke er i arbeidslivet ut, men hvis du vil bena til å se bra ut, må du få dem i bevegelse. Svømming, pilates og løping er alle gode idrett for hele kroppen, beina spesielt. "Jeg har ikke tid til gym." Jeg kan nesten høre deg si. Overraskende (eller ikke) at du ikke trenger å tilbringe timer trener for å komme i form, en 15-minutters gange på vei fra jobb, klatring trappene istedenfor å ta heisen, gå på tuppen av tærne i noen minutter hver dagen vil også hjelpe deg å få den ønskelige utseende.

For å få de beste resultatene på kort tid prøve å innarbeide disse tre øvelsene for flotte ben inn i din daglige rutine. Du vil merke en forskjell på bare noen få uker.

3. Hydrat og fast huden din

Bruk passende body lotion eller kropp Butters daglig for å gjøre huden silkemyk. I det øyeblikket du merke at huden din har løsnet, for eksempel etter en vekt miste eller graviditet, begynne å bruke oppstrammende produkter. De fleste av de populære kroppen oppstrammende kremer og lotion er rik på fuktighetsgivende ingredienser, slik at du ikke trenger å bruke penger på to forskjellige produkter.

4. Gjelder selv garver

Virkelig varme ben er pent, jevnt brun. På grunn av sin skadelig effekt på huden og generell helse, kan soling og går til solarium har mer skade enn godt. Det er derfor self tanning kremer er svært populære. Følg disse tre flotte triks om hvordan du søker selv-garver å unngå feil.

Hvis du er i et travelt og ikke har tid til å søke selv Tanner prøve dette trikset.

Spre en body lotion rikelig på helt barbert og glatt hud. Vent i 10-15 minutter inntil det er fullstendig absorbert. Dypp en bred, stor børste inn en bronzer eller løs pulver du bruker, riste den av og søke på bena. Vær spesielt oppmerksom på ankler, områder bak knærne og innsiden av leggene.

5. Sett shimmer

Den hotteste beina er alltid skinner. Om våren og høsten, får du den skinnende utseende med seg nylon, men i løpet av sommeren, er skimmer et must. Bena vil se naturlig hvis du følger less is more herske. Klem litt shimmer i håndflaten din og spre den langs benet. For spesielle anledninger og kvelder kan du spre det mer liberalt, men selv da være forsiktig med å overdrive det.

Nå som du har forberedt bena for sommeren, gå ut og vise dem. Husk at selvtillit er en hemmelig ingrediens i en sexy look. Mange kjendiser er dyrket som ultimate sex bomber på tross av sine feil (har jeg hørt noen nevnte JLO?) Så, ta på den korteste skjørtet du har, forestill deg at du er på catwalken og la verden under føttene.

Aktuelle artikler