Hvordan stramme og tone kroppen din

Sommer kommer enten vi er klar eller ikke, og bikini-er vil snart komme ut en tur rundt på stranden eller bassenget. Working ut er det opplagte svaret, men det er mer å holde kroppen ser bra ut enn du tror. Hvis du er som meg og rett og slett ikke har det i deg å kontinuerlig passe i en økt i treningsstudioet, her er noen tips for å stramme og tone kroppen din!

Hvordan stramme og tone kroppen din

Først av alt, er uavhengig av din kroppsform tillit tasten. Du må være komfortabel med måten du ser. Hvis du er komfortabel i din egen hud, vil alle rundt deg se din utstråling og det vil holde deg ser attraktive på alle slags nivåer.

En. Kaldt vann

Her er tingen, når kroppen utsettes for varme, det være seg i form av vann eller temperatur rundt oss, tilpasser kroppen vår til at ved å sikre at vårt blod flyter sakte. Det reduserer kroppstemperatur, hvilket betyr at kroppens funksjoner utføres langsommere. Så trikset for å brenne fett er å øke sirkulasjonen av blod. En måte å gjøre dette på er å ta en kald dusj. Å gjøre dette vil stramme blodkar og raskere sirkulasjon. Du vil føle huden din følelse strammet.

En annen fordel er at når du tar et kaldere dusj, jo større blir forskjellen mellom kroppstemperatur og vanntemperaturen at du bruker høyere rate av fett blir brent. Jeg sier ikke at du kommer ut av dusjen en helt ny form, men du vil gradvis merke en toning effekt.

2. Ikke vær lat

Hvis du har et sted å gå, eller du jobber hjemmefra velger en annen rute. Ta trappen i stedet for heisen, gå istedenfor å fange en drosje. Ta en sykkel i stedet for en buss. Valgene er uendelige og resultatet er verdt det.

Ta trappene alene vil øke kalorier du forbrenner. Ikke bare det, men det er den ideelle øvelsen for å målrette disse sta områder som baken og lårene. Riding en sykkel vil målrette abs samt din generelle kroppen er velvære. Det vil gjøre det samme trikset for å få deg fra A til B, så hvorfor ikke gi det et forsøk!

3. Choices valg

Å være sosial er uunngåelig del av våre liv. Men å gå til restaurant og bar kan gjøre kroppen din mer dårlig enn godt i noen tilfeller. Å jobbe mot å oppnå den kroppen du ønsker denne sommeren prøve å endre måten du bestiller.

I stedet for å ha pizza du alltid orden, prøv å gå for en lettere alternativ. Pizza kommer i mange former og noen er sikkert bedre enn andre. Bare husk at mat rik på olje og fett har en tendens til å forlate deg oppblåst. Ikke det utseendet du ønsker med en bikini, ikke sant?

Når drikker kommer til hjernen, hvis du ønsker å holde magen bloat gratis gå for en mer klassisk drink som vin. Det er ikke bare bra for hjertet ditt er det mindre sannsynlig å gi deg gassy innvirkning at blandede drinker og cocktails innebære.

Du trenger ikke å endre mye av din dag-til-dag vaner. Men de få endringene du gjør vil hjelpe deg i det lange løp. Nå går arbeidet for at bikini! Del dine tips om måter å holde seg i form i sommer!

Aktuelle artikler