Kreative sommer manikyr ideer

Alt du trenger for en perfekt sommer stil er noen sundresses, et par sandaler, solbriller og - sommer negler! Hold lesing, og bli inspirert av disse fantastiske sommer manikyr ideer!

Kreative sommer manikyr ideer

Mote er ikke bare om klær, sko og tilbehør, det handler også om kreativ sminke og fantastiske manis! Når det kommer til sommer manikyr, mulighetene er uendelige!

Vær kreativ og prøv ut noe friskt og nytt. Her er noen trender som kan inspirere dere: pastell negler, neon negler, eller utrolig kule spiker klistremerker.

Pastels

Pasteller er så stort denne sommeren de er overalt - på våre klær, sko, vesker, i våre make-up vesker og smykker bokser... Og det er på tide vi hadde dem på våre negler, også! Velg din favoritt pastell skyggen og nyte det, eller - hvis du er modig nok - bruk en annen pastell skygge for hver negl.

Neon

Neon klær og tilbehør har vært populære blant fashionistas i noen tid nå. Så hvorfor ikke holde tritt med denne utviklingen ved hjelp av neglene? Velg en gal neon neglelakk, og farge neglene! Det vil bli fantastisk etter et par dager med soling.

Farge blokkering fransk manikyr

Den klassiske franske mani ser alltid bra, men hvorfor ikke prøve ut noe nytt, og nytt? Fashion fargen-blokkerende trend på neglene! Du kan gjøre bokstavelig talt hvilken som helst fargekombinasjon, fra de enkle reglene - svart og hvit eller svart og rød - helt til de sprø, uventede farge kombinasjoner!

Her er en annen fransk manikyr idé å prøve ut - gjør en naken base og bruke en annen farge for hver negl. Dette mani spretter definitivt ut!

Spiker klistremerker

Spiker klistremerker er et godt valg for de dagene når du ønsker å gjøre noe kult med neglene, men ikke har tid eller tålmodighet til å farge dem.

Det finnes ulike spiker klistremerker - fra dyr og floral print, striper og prikker, til flagg og tegneseriefigurer! Du vil definitivt finne en stil du vil elske.

Aktuelle artikler