OPI polerer du trenger denne vinteren

Jada, du kommer til å trenge skjerf, votter, og søte vintersko, men du kan ikke glemme en av de viktigste (og ikke minst tilpasses) vinter tilbehør - neglelakk! OPI tilbyr et omfattende utvalg av farger for julesesongen. Her er noen som er sikker på å være samtale startere!

OPI polerer du trenger denne vinteren

"Color So Hot det Berns"

Hvem sa vinteren måtte være kjedelig og kjedelig? Faktisk er det den perfekte sesongen for å krydre ting opp! Bli lagt merke til med denne dristige, rødglødende polish som setter en hånd ablaze med lys farge og glans!

"Metallic 4 Life"

Denne vakre, "kull gnisten" polsk fra Nicki Minaj samlingen vil bringe ut din stjerne-rammet personlighet, og gir antrekket litt ekstra oomf. Bruk denne fargen på en natt ute i byen eller på en ferie fest. Det vil fange noens øyne - du får tonnevis av komplimenter!

"Sweet Heart"

Pink er alltid i sesongen, og denne myke, rosa farge komplimenter dine rødmende kinn i vinter snø. Sofistikerte og subtile, går det bra med mange hudfarger og de fleste antrekk. Prøv denne fargen for en uformell lunsj med jentene, eller når du bare trenger en søt pop med rosa!

"Road House Blues"

Denne rike, dramatiske blå er din ideelle vinter farge. Det er mystisk, og vil at du skal føle luksuriøse. Det går best med mørkere hudtoner. Dette polish er klassisk chic, og perfekt for kvelden anledninger!

"Over the Taupe"

Profesjonell, nøytral og uanstrengt chic, kan du vise frem denne klassiske polish alt fra et forretningsmøte til brunsj. Den tilfører et nytt nivå av raffinement og eleganse til alle tilfeldig antrekk.

"Tusen takk Windmillion"

Dette minty blå nyanse er en må-ha denne sesongen. Du vil elske det er kult, trendy føler og måten den lyser opp fingeren tips uten å være for sommer-y.

"Vampersterdam"

Dette glamorøse plomme polsk lever absolutt opp til navnet sitt med "vamping opp" enhver look. Det gir deg en solid, fet farge med et snev av glitter. Kan du si va-va-voom?

La oss få vite hva som er din favoritt OPI neglelakk;)

Aktuelle artikler