Topp fem anti - cellulitt produkter

Cellulitt - Grrr! Enhver kvinnes mareritt, du har det enten når du er femten eller femti-fem. Eksperter sier det kan dukke gjøre for huden kvalitet eller genetikk, men de viktigste grunnene er vår livsstil, bedre å si hva vi spiser og drikker. Dealing med cellulitter er en konstant kamp og aldri-ending problem for kvinner i alle aldre, men med dagens anti-cellulitt kosmetiske produkter og noen sunne vaner kan vi hindre det.

Topp fem anti-cellulitt produkter

Nå når stranden er RINGE og sommerferien nærmer de herlige korte shorts i skapet venter bare på deg. Det er aldri for sent å begynne å forberede seg for de varme sommermånedene. Så grip det siste toget for de små korreksjoner du trenger for å bli kvitt den irriterende appelsinhud og du vil bli strutting din bikini bottoms på kort tid!

Her er Topp 5 Anti - Cellulite produkter som viser best resultat basert på kvinners vurderinger:

En. Guam (Lacote) - crema gel ai fanghi d'alge

Guam (Lacote) - Crema gel ai fanghi d'alge (via www.celsius.rs)

Denne italienske merket er kjent over hele verden for det meste for sin anti-cellulitt crèmes, så vi presentere sin kjølende gel basert på alger for beste anti - cellulitt resultater. Den inneholder mentol og ekstrakt av hestekastanje og med sin dyp effekt på fettvev.

2. Clarins

Clarins (via www.sephora.com)

Clarins super restorative omdefinerer kroppspleie. Franske selskapet i sine mange produkter for hudpleie inneholder også anti-cellulitt linje. Dette produktet vil gi deg en'' løft'' effekt og holde huden slank og tonet.

3. Dior

Dior (via shop.nordstrom.com)

Svelte Reversal Body Contouring og Firming Concentrate er formulert for å arbeide på overflaten, og også i dybden. Den viktigste ingrediensen er Viniferine som hjelper og holder huden glatt. Kort tid etter bruk av dette produktet kan du se forskjellen på kroppen og resultatene er forbløffende.

4. Vichy lipometric

Vichy Lipometric (via www.tlcpharmacy.co.uk)

Vichy Lipometric er en av de beste Vichy produkter for cellulitt behandling med Vichy patenterte AdrenalyseTM kompleks. Det hjelper med stimulering og eliminering av appelsinhud ved å jevne og definere det.

5. Nivea farvel cellulitt hurtigvirkende serum

Nivea Good-bye Cellulite Fast Acting Serum (via healthmatterz.com)

Dette fantastiske produktet med Lotus ekstrakt og L-karnitin synker inn i huden og det begynner oppstrammende det kjapt med sine ultra konsentrerte ingredienser.

En side ved hjelp av dette produkter her er noen tips til hva du bør hvis du ønsker å bli kvitt cellulitter vellykket.

  • Drikk mye vann - 8 til 10 glass om dagen! Lemonade er også bra for deg, men selvfølgelig uten tilsatte søtningsmidler.
  • Spis mye grønnsaker, de er fulle av fiber og vitamin C som er viktig for kollagen som holder huden fast og ung.
  • NO Sugar! Prøv unngå søtsaker så mye du kan.
  • Spis frukt som grapefrukt eller blåbær som er lav i kalorier, men bra for å påskynde stoffskiftet og brenner fettvev, spesielt de rundt magen området.
  • Fysisk trening er anbefalt - hvis du ikke har tid til gym, prøve å gå noen kvartaler på vei fra jobb eller skole eller riding sykkelen i fritiden.

Aktuelle artikler