UV neglelakk eller vanlig neglelakk

Velge hva slags neglelakk å bruke kan definitivt få meg litt uryddig. Jeg har aldri likt akryl negler eller stick-on seg, så male neglene mine ofte var en klar ordensforstyrrelser. Heldigvis med så mange nye teknikker i dag, tenkte jeg at jeg ville prøve noen ut og se hvilke jeg foretrukket bedre. Her er hva jeg fant.

UV neglelakk eller vanlig neglelakk

UV herdet neglelakk

Å være den typen person som hater å vente på min neglelakk tørke øyeblikket jeg hørte om UV herdet Nail Polish Jeg var begeistret. Fordelen med disse er at neglene er tørre umiddelbart! For ikke å nevne at de varer opp til to uker. Med en travel timeplan som ikke ville bruke lengre gode jakt negler sant?

Det eneste om denne teknikken er at du må få det gjort på en salong fordi den er tørket under UV-lys. Og dette kan være litt kostbar. Det er definitivt verdt å prøve hvis du skal bort på ferie og ønsker å være spiker-bekymringsløse.

Å ha dem på jeg følte trang til å endre farge, men fjerner UV herdet neglelakk må gjøres i en salong fordi polsk ikke reagerer på vanlig neglelakkfjerner.

Så min innsats ville være å gi dette en sjanse hvis du skal bort for en uke og bare ønsker neglene til å se pusten tar hver dag! Resultatet er virkelig fantastisk, men engasjementet for å holde fargen den samme for en gitt tid kan være vanskelig å håndtere.

Et lite tips hvis du velger denne teknikken er å bruke cuticle olje daglig. Det vil redusere tørrheten som kan oppstå når du legger neglelakk på neglene. Spesielt hvis du bruker det for to uker, vil du ønsker å forynge neglebåndene å holde dem ser frisk.

Prøv:

Vanlig neglelakk

Dette har eksistert i evigheter, men den polske har bedret seg over tid. For det første for å få mest mulig ut av din neglelakk er det et par ting du må gjøre. Prep neglene (cut, fil, buffer etc.) slik at du har et solid fundament når du søker neglelakk.

Det spiller ingen rolle om du har lange eller korte negler, ser polsk bra ut på noen spiker skriver i alle farger. Jeg personlig har relativt kortere negler, og jeg pleier å gå for vanlig farger i stedet for mønstret. Så etter prepping neglene, påfør et tynt lag med base coat. Dette vil beskytte neglene fra miljøet så vel som fra neglelakk selv.

Når du har gjort dette, velger en farge til å male neglene med, jeg har satt noen av mine favoritter nedenfor!

Jeg påfør et tynt lag og la det tørke i noen minutter, og deretter bruker flere lag til du har nådd ønsket konsistens, i mitt tilfelle dette er vanligvis to strøk.

Følg dette ved å stille den øvre kanten av spiker lett med børste, slik som å redusere avskalling senere. Det vil også gi spikeren et ferdig farge utseende.

Når tørr, påfør en top-coat til å legge glans og holdbarhet av polsk ditt. Ikke rist på øverste strøk som dette vil skape bobler og påvirke måten den brukes på spiker.

Ja, vil denne metoden ta mer tid og problemer, men du kan endre fargen som du vil og det kan bokstavelig talt være så billig som du gjør det.

Voila! Det du har det, de to teknikker som jeg har vært beste kjent med. Jeg vil personlig gå for den vanlige polish på en dag-til-dag basis og UV herdet ett for mer spesielle og varig anledninger. Fakta er listet ut for deg nå er det din tur til å gi det et forsøk! Fortell meg hvordan du får og hva du synes er den beste metoden for deg!

Aktuelle artikler