10 må-ha sko å endre utseende

Et par sko kan helt og radikalt forandre et antrekk og definere en stil. Fra pumper til støvler til sandaler, her er de ti må-ha sko som gjør den store endringen til dine daglige utseende.

10 må-ha sko å endre utseende

Enhver kvinne er besatt av sko. Hvis du spør en jente hvor mange sko hun eier nummeret er sannsynlig å være mellom 25 og 60, og noen av dem ville være enda skammer meg over å innrømme den virkelige mengden av sko man kunne finne i skapet hennes.

Sko er en skyldig nytelse og et kraftig verktøy for å alltid se fantastisk. De kan helt og radikalt forandre et antrekk og definere en stil, og de virkelig gjøre din personlighet skinne. Faktisk kan man si at du bør aldri dømme en bok fra dekselet, men du vil alltid dømme en jente fra hennes sko!

Alle har sin egen må-ha sko som de kan ikke helt en del, men her er de som gjør den store endringen til dine daglige utseende. Så kryss på listen skoene som du allerede har og gå ut å kjøpe de du ikke gjør det. De vil bli med deg et liv-time, og du vil ikke angre!

En. Praktiske men glam: Pumper  

Pumpene er praktiske, men glam (via missrenaissance.com)

En praktisk pumpe er en av de må-ha elementer som vil bo med deg fra tenårene til pensjonsalder. Det er så allsidig at du kan bære den med alt og for enhver anledning, fra arbeid til shopping med venner til en dato natt.

For å være sikker på at det vil være en virkelig tidløst stykke, få det i svart eller nude farge for en elegant og sofistikert utseende. Høyden på hælen må være en som vil gjøre at du føler deg komfortabel og ikke skjelven, men, selvfølgelig, jo høyere hæl jo mer provoserende og fantastisk du vil se.

Styling tips: bære dem med en blonder cocktail kjole å stramme opp utseendet og gjøre det mer sensuelle, men likevel elegant og sofistikert.

[Les: Hva man skal ha med en cocktail kjole: 9 antrekk ideer ]

2. Flats

For hver jente som er ganske høye naturlig, leiligheter er et perfekt alternativ til hæler. Akkurat som pumper, kan de gå med absolutt alt, og de er allsidige nok til å brukes i de fleste anledninger.

Styling tips: Bruk et par leiligheter i en lys farge eller design for å krydre opp en kjedelig antrekk.

[Les: Hva man skal ha med ballett leiligheter ]

3. Knehøye støvler  

Perfekt for høst og vinter. Den perfekte par støvler er i brun eller sort og nå rett under kneet. De kan være flate eller med en hæl, er det ikke viktig, men sørg for å få dem i en stor kvalitet og struktur, og de vil vare en livstid.

Styling tips: bære dem med leggings og en oversize genser for en uformell, men kul look.

4. Sokker

Sokker (via thefashiontag.wordpress.com)

En liten og tykk hæl og en nøytral farge vil gjøre det perfekte tøffel som vil følge deg under de lange dagene av høsten og vinteren. Trikset er å få dem med den øverste delen bredere enn ankelen din, som det vil skape en optisk illusjon som gjør beinet ser slankere og lengre.

Styling tips: bære dem med tights og en fin ull kjole i vinter eller et par skinny jeans i høst.

5. Behagelige sandaler

Hvor mange ganger skjer det i sommer at du må løpe rundt å gjøre ting under varme eller gå miles å besøke et nytt sted når du er på ferie? Comfy sandaler er en absolutt forutsetning for sommeren. De er enkle å ta på og ta av, og hvis du velger dem på et kjølig modell, kan de fullføre et antrekk fabelaktig. Så selv om du kan være sliten og svett etter en lang tur i varmen, vil du fortsatt se lekre og trukket sammen.

Styling tips: ha dem i lyse farger med søte sol-kjoler eller playsuits for en frisk og ung utseende

6. Strappy kiler

Kiler er morsomt, sommerlig og behagelig. Perfekt på dagtid, men også for en avslappende kveld. De jobber ikke bare i sommer, men om høsten og våren også, slik at de vil være en god investering for skapet.

Styling tips: ha dem i funky farger eller med sprø mønstre for å lage en uttalelse med skoene dine.

7. Biker boots

En annen må-ha er sko biker boots. De er ganske alternativ og ikke i det hele tatt tydelig i alle antrekk. De er ikke like allsidig som noen av de andre skoene jeg har nevnt, men veldig kul og komfortabel. De vil sikkert stramme opp alle dine ser ut!

Styling tips: ha dem i våren med en floral eller blonder kjole og en skinnjakke for en perfekt kontrast mellom søtt og hard.

8. Cool brogues

Cool brogues (via streetscout.me)

De er et element stjålet fra herreklær som holder komme tilbake på moten igjen og igjen. De kan være ganske smart, men også uformelle og kule sko, men viktigst av alt de er super skjegg og kan brukes under alle dine aktiviteter på dagtid.

Styling tips: bære dem med en søt kjole og en blazer for en sofistikert, men casual look.

9. Fest hæler

Jenter vil bare ha det gøy... også når det gjelder sko! Her får lov til å gå gale med farger, detaljer og høyde! Er festen hæler må-ha sko som vil være i stand til å slå deg til stjernen av kvelden og gjøre alle antrekk spesiell og morsom. Målet ditt? Å tiltrekke seg oppmerksomheten til alle du går forbi.

Styling tips: bære dem med en LBD når du går ut med venner. Ditt arbeid antrekk vil umiddelbart bli en perfekt fest utseende!

10. Joggesko

De er absolutt ikke den mest ønskelige par sko, ikke som de du har vært eyeing i månedsvis i vinduet på den butikken, men hver jente bør ha et par av dem. De er den perfekte motivasjon for å begynne å gå i gang eller på treningsstudio om morgenen før jobb eller senere på kvelden. Selv om du ikke er en sporty person du bør definitivt lagre et par på baksiden av skapet.

Styling tips: bære dem KUN på treningsstudioet eller når du gjør sport. Sørg for å ha en god ekstra par sko med deg. Hvem vet hvem du kan møte mens du kjører og, i tilfelle han ber deg å gå ut for en drink etter, har du allerede rett livreddende verktøy for å overraske ham i vesken!

[Les: Viktige tips for å kjøpe joggesko ]

Dette er noen av de må-ha sko som enhver jente bør ha i garderoben sin og som vil trappe opp dine daglige utseende, uansett din størrelse, alder eller personlig stil. Etter at du har grunnleggende, så kan du gå gale og ha det gøy i å legge opp med andre morsomme og kule sko i forskjellige versjoner. Mitt mantra er ganske enkelt: en jente kan aldri, aldri ha for mange sko!

Hva er din favoritt sko? Er det et par sko som du ikke kunne absolutt en del fra? Er det andre typer sko som du vil inkludere i denne listen?

Aktuelle artikler