3 tips for å velge beste reisetips sko for kvinner

Reiser kan være utmattende, særlig hvis det varer lenger. Det siste du trenger er sko som dreper føttene. Dette er grunnen til at du må velge riktig sko og her er hvordan. Sjekk ut tre tips hvordan du velger beste reisetips sko for kvinner.

3 tips for å velge beste reisetips sko for kvinner

En. Komfortabel

Den første og den viktigste når det gjelder å velge beste reisetips sko er å sørge for at skoene er komfortable. De må ikke presse føttene, og de må ikke gi deg blemmer.

Dette betyr at du må under ingen omstendigheter reise i splitter nye sko, uansett type. Selv nye tøfler kan gi deg blemmer før føttene blir vant til dem. Hvis du trenger nye sko for turen, kjøpe dem og bruke dem i minst en uke før turen i seg selv. På den måten vil gi føttene litt tid å venne seg til dem.

I alle fall er det beste alternativet å reise i at par sko du har hatt på seg i årevis. Hver jente har minst ett par av dem - du vet, de skoene du er følelsesmessig knyttet til, og ville bruke dem hver dag. De er de beste reisetips sko.

2. Naturmaterialer

En annen svært viktig ting om reiser sko er å velge de som er laget av naturlige materialer. Dette kan være avgjørende, spesielt hvis du går for en lang tur.

Årsaken er at føttene vil føle deg bedre i sko laget av naturlige materialer. Som resulterer i føttene lukter mye bedre. Selvfølgelig kan du ikke forvente føttene til å være så frisk som da du startet turen, men de blir så mye friskere i sko laget med naturlige materialer.

Velg skinn eller lerret sko og enda viktigere velge gode sokker. Sokkene bør være pustende hvis du ikke ønsker å bli sittende fast med helt våte føtter. For sommermånedene, med skinn sandaler som har bredere stropper som skjærer ikke inn i huden din.

3. Leiligheter eller hæler?

Jeg vil alltid gå for flate sko for reise. Enkelt, tror jeg at iført høye hæler på en lang, eller til og med på en kort reise er ikke behagelig. det er heller ikke veldig trygt.

Velg sko som har anatomiske jord, fordi føttene vil være i en mer naturlig stilling i dem. Hvis du virkelig ikke kan gi opp iført hæler, der de nederste. De beste er de som føler at de ikke selv der. Ikke velg stiletthæler for å reise ditt. Seriøst, føttene ikke trenger all den lidelse, uansett hvor bra du ser i dem. Bære dem i en pose med deg og sette dem på når du når ditt mål hvis du ikke virkelig kan overleve uten dem.

Hele poenget med å velge sko for din reise er å være i stand til å gå når du når ditt reisemål. Det handler mer om følelsen komfortabel enn om å se bra. Etter at alle som sier at du ikke ser bra ut i flate komfortable sko?

Aktuelle artikler