4 tips om hvordan du kan gå i høye hæler

De fleste kvinner har som en perfekt par av høy hæl sko i skapet sitt. Dessverre er mange av disse kvinnenes catwalken er alt annet enn perfekt. Ikke bekymre deg, bare noen få skritt stå mellom dette øyeblikk, og du trekker all oppmerksomheten i de mest forførende par hæler. Her er hvordan å gå i høye hæler som en proff.

4 tips om hvordan du kan gå i høye hæler

Alt du trenger for å begynne denne korte kurs i å gå i høye hæler, er en solid og komfortabel par sko, litt trening og masse positiv holdning. Ingen trenger å skynde, vil du ikke være for sent hvor som helst - gi deg selv tid. La oss ta en titt på noen av de mest typiske feilene damene gjør mens du går i høye hæler

En. Ustabile ankel leddene

Den beste øvelsen for dette problemområdet tar svinger i stående kun på ett ben. Prøv først til høyre, deretter venstre ben mens du gjør noe med hendene, som teksting, eller korrigere sminke. Denne måten vil du utvikle bedre følelse av balanse og du vil ikke dreier så mye.

2. Stive knær

Dette er en vanlig feil som gjør at du ser ut som du gjemmer stylter under denne kjolen. For en mykere, mer elegant gange, må du løsne opp knærne. Ikke for mye, though. Vær oppmerksom på hvordan knærne reagerer når du er iført joggesko, det er det vi sikter til. Myk, men pålitelig.

3. Gåtur på tuppen av tærne

Dessuten ser morsomt, dette vil introdusere deg til smertefulle blemmer. La snikende teknikker for å ninjaer og gå med solid normal størrelse tempo. Alltid stå på hælen din først, deretter tærne. Gå med det ene benet foran det andre, som Marilyn Monroe. Det vil gi deg sassiness. Ikke slite - la rytmen av din naturlige tempo lede deg.

4. Ikke len deg tilbake

Trikset i selvsikker catwalk er å aktivere magemusklene! Dette vil stabilisere korsryggen. Rett opp, presse brystene frem og skuldrene bakover, nivå hodet med føttene, og ser rett foran deg.

Det første du trenger å bli vant til, er å overføre vekten til fingrene. Du må være klar over dette før volumet av pumper embarrasses deg i offentligheten. For å få en følelse av hvordan det er å være i høye hæler, foreslår vi å praktisere i personvernet til hjemmet ditt - gå på tærne iført strømper eller enkle sokker.

Øv til du blir vant til å overføre vekten av kroppen din til fingrene mens du går. Prøv å balansere mens du går, denne øvelsen vil bidra til å styrke ankelleddet, som er din beste følgesvenn i løpet av dagen tilbringes i høye hæler.

Når du har mestret denne type slag, er det på tide å klatre høy hæl. For det første anbefaler vi at ditt valg faller på en vanlig hæl. Det kan være "kattens hæler ', hvis høyde varierer 3,5 til 5 cm. Dag brukt i disse hæler vil gi deg en god følelse av hvordan det er å tilbringe en dag i høye hæler.

Før du går videre til en høyere hæl, er det nødvendig å forberede deg på det indre av hjemmet ditt, før du åpner døren og møte verden i de samme skoene. En måte å forberede seg til å gå i høye hæler er å forberede leddene på en tredemølle. Ta på skoene og stå på transportbåndet. Programmere tredemølle for å flytte på lav hastighet.

Ta tak i håndtakene mens du går for å hjelpe deg å holde balansen mens du går. Etter at du enkelt administreres går på laveste hastighet, øke den. Sørg for å holde hendene på håndtakene slik at du ikke skli eller falle. Når du har mestret gå i hæler på en tredemølle, er det på tide å gå i dem rundt i huset, ned trappa og på tvers av ulike plattformer. Vandre på gulvet er forskjellig fra å gå på teppe, betong eller linoleum. Dette vil vokse selvtillit. Ingenting er verre enn å gå i høye hæler når du har blemmer.

Gratulerer! Nå er du klar til å gå! Men, foreslår vi en kort tur rundt huset ditt omgivelsene før du går til byen. Dette vil innføre en følelse av hvordan det føles når du stemple på gjørme, eller kjøre inn i en sprekk i betongen - alle de tingene du ikke kan oppleve hjemme. For det første, unngå iført hæler for lange turer. Husk, du kan ikke ta dem av når føttene begynner å få blemmer eller produsere noen andre ubehag.

Sjekk ut videoen nedenfor og finn ut mer nyttig informasjon om hvordan du kan gå i høye hæler.

Hver gang du klarer ha høye hæler, vil du få mer selvtillit. Først av alt, må du huske å velge sko med omhu, og ha det gøy når du kjøper dem. Sko kan fortelle mye om den personen som bærer dem, som de forblir en av de flotteste detaljer om en kvinne.

Aktuelle artikler