5 antrekk å bære med elektrisk blå hæler

Lag en dristig uttalelse med sko i det trendy, høyspent elektrisk blå farge. Hvis du føler at antrekket trenger noe ekstra, sparke den opp et hakk med elektrisk blå hæler. Her er hvordan å matche dem med ting du allerede har i garderoben din.

5 antrekk å bære med elektrisk blå hæler

Når du velger hælene, ikke gå over med detaljer, la fargen tale for seg selv. Det vil også gjøre matche resten av antrekket ditt enklere.

Gå nøytral

Få en nøytral farget jumpsuit, i en trendy hullmønster eller en utkant. Du kan også gå med en matchende topp og shorts, eller et kort skjørt. Den beige eller laks vil fremheve din sommer tan, mens skoene vil legge en ekstra pop til antrekket ditt. Prøv flashier sko, eller holde dem enkle og utstyre med en søt pannebånd eller lysekrone øredobber.

Gå romantisk

En hvit, hippie chic kjole vil fungere bra med fet farge på skoene dine. Se etter en lett, romantisk materiale som dekker skuldrene, eller finne en stroppeløs kjole med en fluffy skjørt. Uansett, ikke gå under kneet med lengde, vil du bena vise. Velge en mer klassisk sko form. Accessorize med en tykk ring, eller neglelakk matchende sko.

Gå rock chic

An all-svart antrekk sammen med disse vil få deg til å skille seg ut selv i mengden av det punk konsert! Mikse og matche din svart topper og bunner, og for en enda dristigere utseende, kaste i noen ugjennomsiktig tights. Dette kan også være et godt blikk for høsten.

Gå fargerik

Electric blue går ikke bare med mørke eller nøytrale farger, kan det også kompliment annen fet farge etter eget valg. Gå med kanarigul, eller en peachy rosa, og matche tilbehør til skoene dine. Gjør tilbehøret mer dempet for en prim Sixties 'look, eller gå eksperimentere med en åttiårene "utseende. Hold skoene enkelt, eller gå for en skarpere form og design.

Gå casual

En enkel hvit singlet med en drapsmann par mørke jeans kan virke altfor tilfeldig, men uttelling for det med et par av høyspente blå stiletter. Prøv den magre seg, rullet opp stil eller syttitallet bellbottoms med bare en titt på skoene dine viser. Dette fungerer best med mørkt farget denim.

Aktuelle artikler