Herreklær: det er for kvinner

Herreklær med en feminin vri. Det er kommet for å bli (minst for nå). Vi har rundet opp noen av de hotteste herreklær inspirert ser for kvinner. Vi er virkelig grave dem og vi håper du elsker dem også.

Herreklær: det er for kvinner

En

Prada har oss begeistret med disse bicolor, blonder-up kile loafers. Ikke bare er den blanding av blå og brun iøynefallende, men disse skoene ser utrolig behagelig. Vi ville elske å skli på et par med vår favoritt fargede ledninger.

To

Si farvel til de tradisjonelle brune og svarte Oxfords fra fortiden. Disse oxfords er lyse, metallisk og moro. Kan du ikke forestille dem med et par svarte skinny jeans og en rød genser?

Tre

Disse Prada scrunch Loafers er stilig og de ser oh-så-behagelig. Disse loafers ville se flott paret med din favoritt jeans og en nøytral genser.

Fire

Vi elsker moro, forbrutt lys oransje farge av disse Hadleigh sin røyking loafers. En pop av blå linjer de hæler, noe som gjør disse levende skoene enda mer iøynefallende.

Fem

Er du besatt med båt sko? La du har alle dine kjoler hoper seg opp på baksiden av skapet bare så du kan holde sportslige Sperrys dag etter dag? Disse Sperry Top-Sider Seabourn Platform Wedges har all den komfort og klasse av en typisk båt sko, men med en hæl. Bringe disse kjolene tilbake i rotasjon, damer.

Seks

Steve Madden har oss elsker slått med denne par Jazzy Oxfords. Disse skoene løse en alltid tilstedeværende problem. Du nesten alltid ønsker å gå ut, men du trenger ikke alltid ønsker å bruke hæler, ikke sant? Du vil være i stand til å sprite opp et antrekk uten å bære skoene innen utgangen av natten takket være denne herreklær inspirert design. Du vil ikke gå glipp av hæler, lover vi.

Seven

Metallic, Skinn, vingespiss detalj, fargede lisser. Er det noe mer du kan ønske i en Lace-Up Oxford av Cole Haan? Disse fantastiske skoene vil ha deg i sentrum på kort tid.

Åtte

Dette Prada Piggdekk Smoking dagdriver har rikelig med studs og stil. Vi ville ha en hard tid noen gang å ta disse skjønnhetene av.

Ni

Fred Perry Garner Skinnsko aldri sett så bra ut. Denne tidløse Oxford stilen er classy og sofistikert. De nøytrale toner holde det tradisjonelle, som er en fin forandring av tempo fra andre herreklær inspirert design. De ville se fantastisk paret med en lys farget topp og tilbehør.

Ten

Stuart Weitzman aldri lar oss ned. Dette høyhælte Uprise skoen har en gull metallic stripe nedover hælen. Vi elsker kombinasjonen av dyr ut og herreklær inspirasjon. Det er en uventet kombinasjon som har oss angiveri med glede.

Aktuelle artikler