Hvis jeg var en kjendis: sko utgave

Har du noen gang dagdrømme om hva du vil kjøpe hvis pengene var ingen objekt? Har du uvit over tanken på kjendiser 'klesskap? Vi gjør også! Forbered deg på å sikle over denne samlingen av fryktinngytende fottøy.

Hvis jeg var en kjendis: sko utgave

En

De er fra Alexander McQueen. Hva mer trenger du å vite? Dette lys grå farge er guddommelig. Forfra av denne skoen er spesielt interessant. Det er påfallende minner om en høy topp sneaker, selv om mye mer elegant og sofistikert.

To

Disse Shark Tooth Shaft Knee Boots av Givenchy ser så myk vi ønsker å kose seg med dem på sofaen. De kunne være slitt med en rekke antrekk og de er så feilfri de kunne gjøre enda en genser ser luksuriøse.

Tre

Ridestøvler. De umiddelbart bringe Kate Middleton til tankene. Noe med eksternt knyttet til royalty er a-okay i vår bok. Stuart Weitzman har vunnet våre hjerter med sin ridning boot design, men dette er en favoritt.

Fire

Du må kanskje være superwoman å kunne gå i disse, men det er helt greit med oss. Med en kjendis budsjett kan vi bare leie oss et vanskelig å walk-in-sko instruktør. De eksisterer, ikke sant?

Fem

Disse Madame Butterfly lave boots av Barbara Bui har nok farge og tekstur for å holde deg Ogling i timevis. Vi vil bruke disse til en A-liste Oscar parti som vi vil utvilsomt bli invitert til når vi nå kjendisstatus.

Seks

Vi er slått med disse Dior Black Leopard pumps. De er en fin avveksling fra den typiske leopard print, og de skimrende sølv aksenter er perfekt for ferier.

Seven

Disse mandarin semsket åpen tå sandaler fra Jimmy Choo er fylt med gjennomsiktig ledning. Vi er hekta på denne detaljen, som minner om fiskesnøre. Vi er engstelig for å se om andre designere vil følge etter med lignende stiler.

Åtte

Disse Brian Atwood over-the-knee boots la lite å være ønsket. De har det all-luksuriøst semsket skinn, en eksponert glidelås bak for å gi inntrykk av ekstra høyde, og en alltid-flatterende mandel tå.

Ni

Barbara Bui blir vår besettelse. Disse flamme metallisk skinn pumper er like deler skremmende og fryktinngytende. De ser ut som de kanskje bare bite av en ankel, men vi er villige til å ta risikoen.

Ten

Disse skyhøye plattformer er fascinerende. Vi har ingen problemer med å bestemme hva du skal ha dem med, problemet er hvor ville du ha dem? Alt vi kan komme opp med er dette: helst et sted uten fortauskanter, bakker, eller bortkommen småstein som kan sende deg Hekkeløp inn i neste uke.

Hva skoen vil du få hvis du hadde et ubegrenset budsjett?

Forsidefoto: http://indianshoecollection.blogspot.com

Aktuelle artikler