4 trinn til langvarig sommer sminke

Når det kommer til sommeren sminke, er det noen tips og triks som du bør lære, for å hindre at sminke fra smelting. Hold lesing og finne ut hva du skal gjøre for å se frisk og nydelig, under varme sommerdager!

4 trinn til langvarig sommer sminke

Sommeren er vår favoritt sesong for mange, mange grunner, og selv om vi nyte varmen, solen og hotness er denne slags vær jobbe mot vår makeup.

Heldigvis er alt vi trenger for å unngå smelting makeup, en liten endring av rutine, og noen sommer-vennlige produkter for å hjelpe oss å bekjempe varmen og fuktigheten. Les gjennom våre råd og se - ser frisk og nydelig er enkelt, uansett vær!

En. Den hellige treenighet: primer, foundation, concealer

Bruk en liten mengde primer for å gjøre din foundation varer lenger. Etter påføring av primer, påfører foundation. Det ville være en god ide å bruke et silikonbasert en, fordi silikon kan bidra til å forhindre grunnlaget fra smelting.

Det neste trinnet er å påføre concealer - velg en vanntett concealer for det vil vare lenger, og holde uren skjult selv på de varmeste sommerdagene.

2. Mascara

Den gale varme krever en vannfast mascara. Du ønsker ikke din mascara å smelte, og ødelegge resten av sminken din! Hvis du ønsker å bruke eyeliner, velg en flytende en, og sørg for at den er vanntett, også.

3. Blush

Den beste ideen ville være å bruke en kremet blush. Bruk en lys nyanse av rosa eller nude for å holde makeup frisk og naturlig. Hvis du vil bruke et pulver blush - vær forsiktig! Velg en blush som vil være i kontroll av oljen huden din produserer, hvis du velger feil blush, risikerer du ser svett.

4. Lipgloss / leppestift

Husk at du bør beskytte leppene fra sommersolen og holde dem hydrert. Velg en sommer med barn, lang iført leppestift som vil holde leppene beskyttet hele dagen lang. Unngå mørkere nyanser i løpet av dagen - de beste nyanser for sommeren er lys rosa, nøytral nude, fersken og korall.

Hva er dine triks til langvarig sminke? Har du noen favoritt sommer produkter? Del dem i kommentarfeltet nedenfor!

Aktuelle artikler