Hva leppestift å bære med blondt hår

Legg disse fargene til din make-up palett for nydelige, kissable lepper.

Hva leppestift å bære med blondt hår

Fra nøytrale til dype, mørke farger, tilbyr blonde hår du sjansen til å eksperimentere med forskjellige leppestifter. Her viser vi deg hvilken farge leppestift som passer til din blonde hår, uansett hva skygge det er.

Red

Rød leppestift skriker bare "hot, forførende vixen". Hollywood gudinner har slitt det i flere tiår, og det er intense nyanser av rødt for å matche enhver hårfarge og hudfarge. Singer Gwen Stefani viser oss hvordan å rocke den røde.

Du kan velge fra dypt til lyst, men ikke gå for mørkt, slik de nyanser som ser brunaktig ikke vil se så bra. Velg en fuktighetsgivende leppestift som vil gjøre dine lepper ser touchable og full, og holde seg borte fra de tørre, matte seg.

Med glamorøse rød leppestift, bør resten av sminken din være minimal, så gå med svart eyeliner, et snev av blush og mascara. Passer til fargen med neglelakk for en full fatal titt!

  • NARS - Heat Wave
  • Revlon ColorBurst - True Red

Nude

Gå for catwalk utseende med nude nyanser som vil gjøre dine lepper ser myk mens bringe ut øynene dine. Nudister ser flott ut på leppene uansett hva skyggelegge håret eller huden er, og de jobber også med tynne lepper samt full seg.

Nøytral beige, fersken og laks i den letteste av nyanser vil gi deg som "Ice Queen" utseende som går bra med en dristig antrekk. Få hot look akkurat som Victorias Angel Doutzen Kroes! Se etter rene, blanke formler, eller hvis du tror det vil se for mye som foundation på leppene, finne en flytende glans og gå med det. Dette gir deg også muligheten til å lage ditt øye make-up sterkere for å fremheve din øyenfarge.

  • Lancôme Rouge in Love - Varig kyss 200B
  • Illamasqua - Soft Pink Sjokolade

Frukt farger

Hvis håret ditt er middels blond, du er den perfekte kandidat for rike, fruktige nyanser av leppestift. Fersken, aprikos og korall vil se fantastisk på deg, spesielt hvis du har en frisk brunfarge. Sjekk ut Scarlet Johansson lyse farger.

Velg en farge og prøve ut flere leppestifter som varierer i tetthet og skygge, for å finne en som vil gjøre leppene ser flott uten kranglet med fargen på tennene dine. Dessverre kan lyse farger noen ganger gjøre tennene ser gult, så ikke gi opp før du finner den perfekte ett.

  • Shiseido leppestift - Sizzle
  • MAC - Vegas Volt

Pink

En lys, iøynefallende rosa kan se bra ut, men som med frukt farger, må du finne skyggen som vil kompliment tennene og hudfarge. Veldig lyse rosa bør være ren og blank for å unngå at boble-gum utseende. Skuespiller Blake Lively har funnet den perfekte rosa skygge for hennes blonde låser.

  • NARS - Carthage
  • Dior Addict - Rose Shocking

Purple

En mørkere nyanse av lilla kan være super glamorøs på blonde jenter med en fair hudfarge og blå eller grønne øyne. Som sett her på skuespilleren Amanda Seyfried, bør fargen være plomme, i en formel at "flekker" leppene. Påfør klar glans over farge for å gi leppene mer volum.

  • Giorgio Armani Rouge D'Armani - Sort lakk 602
  • Lancôme Rouge in love - Violette Coquette

Selvfølgelig, hvis du ikke er i å eksperimentere med nye farger, bare gå med en klar, skimrende gloss som vil forbedre den naturlige fargen på leppene. Nyanser som du bør unngå for enhver pris er dype brunt, oransje og frostet seg.

Aktuelle artikler