Hva leppestift å bære med en rød kjole

Iført en rød kjole er alltid et godt valg, men å velge riktig sminke for å bruke den med kan være problematisk. Les våre råd om hva leppestift å bære med en rød kjole.

Hva leppestift å bære med en rød kjole

Vi kan alle være enige om at rødt er en fantastisk farge, men så kraftig at det krever at du følger et sett med regler, spesielt når iført en drapsmann rød kjole. Hvis du velger feil makeup, vil du risikere ser vulgært stedet for sexy eller billig i stedet for elegant. Les gjennom våre råd og lære hvordan du velger den perfekte leppestiften til å bære med drapsmannen rød kjole.

En. Lip gloss

Hvis du ikke føler for å eksperimentere, holde det enkelt og gå for dagligdagse lipgloss. Når det gjelder resten av sminken din, går naken ville være et godt valg. Den nude fargepalett omfatter ulike nyanser av beige, brun og grå. Denne type makeup ser flott ut med hvert antrekk, og du kan bruke den til enhver anledning, så det er en riskless løsning.

Men vær forsiktig, siden kombinere denne makeup med rød kan gjøre huden din ser blek. For å unngå dette, legger ekstra rosa blush til kinnene dine og fremhever leppene dine med din favoritt lipgloss.

2. Nude

Nude lepper ser godt slitt med en rykende varm rød kjole. Hvis du går for nude lepper, kan du fremheve øynene dine. Bland røykfylt øynene med nakne lepper for en virkelig-sexy-men-langt-fra-vulgært utseende. Bruk forskjellige nyanser av svart og grått for å skape den perfekte smoky eye som vil gi nydelig definisjon til øynene dine.

Når du har satt din morder titt på, bare legge litt blush i kinnene og en naken leppestift på leppene og du er klar!

3. Dobbelt rødt

Iført en drapsmann rød kjole med matchende rød leppestift kan være for mye for noen, men hvis du kan trekke den av - gå for det! Vær forsiktig siden det kan se vulgært, men hvis slitt rett, denne fantastiske combo bare føles og ser rett! Det eneste trikset er å finne leppestift som matcher kjolen din perfekt.

Når du har funnet den, det er ingenting å bekymre seg for - bare holde resten av sminken din så enkel som mulig.

Aktuelle artikler