Kim kardashian røykfylt øynene video tutorial

Få den sensuelle, røykfylt øyet ser på en TV-stjerne med denne enkle make-up tutorial!

Kim kardashian røykfylt øynene video tutorial

Røykfylt øyet er en sexy look for kvelden, og som ville ha det bedre enn Kim K, som får betalt for å se bra ut på hendelsene? Følg disse enkle opplæringsprogrammer for å få henne til å se.
Her viser vi deg en tutorial gjort av hennes make-up artist på Kim selv, er så de beste resultatene garantert! Eksperimentere litt, avhengig av intensiteten av den effekten du ønsker å oppnå, men også på din øyenfarge og hudfarge.

Du trenger følgende produkter, hvorav de fleste har du sannsynligvis allerede har i din make-up bag.

  • flytende foundation
  • concealer
  • løs pudder
  • øyenbryn blyant
  • eyeliner eller øye blyant
  • øyenskygge (mørk, medium og lett i den valgte fargen)
  • mascara
  • highlighter
  • falske øyevipper (valgfritt)

Kim elsker Lancôme Hypnose og L'Oréal Voluminøs mascaraer, MAC og Ben Nye øyenskygger, Ardelle faux øyevipper og Smashbox Brow Tech To Go.

Gå for kvalitet som du er kjent med, fordi du vil ha på seg mye sminke på øynene dine!

Bare et par smil eller et nys og din make-up skal kjøre nedover ansiktet på kort tid, hvis du ikke plukke varige produkter.

Stiftelsen er svært viktig, siden det vil avgjøre hvor lenge resten av det vil holde seg på ansiktet ditt. Røykfylt øyet krever mye øyenskygge og blyant / liner, for å virkelig gjøre øynene skiller seg ut i ansiktet. Hva er kult om det er det faktum at mens det ser bedre ut på mørke øyne som Kim K, vil det også fungere med blå eller grønne øyne.

Den prepping Prosessen er den samme for alle tutorials. Rens, og deretter bruke fuktighetskrem til hele ansiktet. Etter et par minutter, begynner å bruke grunnlaget med en make-up svamp over hele ansiktet, inkludert lokk. Dekker området under øynene med en lett concealer, og sette alt sammen med løst pudder.

Kim K. har også ganske sterke øyenbryn, så gjør ditt arc mer uttalt ved å trekke i øyenbrynene. Påfør highlighter over kinnbena med en bred pensel.

Nå, for øynene! Her Kim og hennes make-up artist vise oss en røykfylt øyet ser i lilla og rosa, ideelt hvis du ikke ønsker å gå ut og gjøre det i svart.

Påfør en lys beige eller rosa skygge over lokket. Tar en mørk blå skygge, starte på utsiden av lokket og jobb deg mot den indre delen, farging bretten. Svart eyeliner går neste - line hele øye på innsiden, i nærheten av tårekanalene.

Vær forsiktig, dette kan ta noen tårer ut!

Så stille området under nedre vippene. Ikke bekymre deg hvis det flekkene, og bruk en Q-tip til å myke linjen.

Markere innerste hjørnet av øyet med et lekkert øyenskygge, og linjen din øvre vippene med en svart skygge, går opp fra hjørnet bare en liten bit. Bland det inn i bretten.

Fullfør utseendet med strøk med sort mascara, og du kan også bruke falsies for ekstra glamour! Nøytrale lepper gå bra med røykfylt øye, så vær raus med fersken, rose eller beige glans.

Et tips fra Kims make-up artist - bruke svart øyenskygge i stedet for liner når du kan, fordi varmen fra kroppen din ikke vil påvirke det så mye! Hvis du ikke føler deg trygg nok med en pensel, er liner greit, det vil bare kreve touch-ups i løpet av natten din.

Dette ser er i en mer nøytral palett, men du kan bruke de samme trinnene med mørk brun eller svart, eller kanskje prøve ut noen farger utenfor din komfortsone!

Denne opplæringen er super enkel og vist på Kim selv, slik at du vet at du skal få den sertifisert Hollywood look.

Har du blå øyne? Her er en smokey eye tutorial for deg.

Aktuelle artikler