Make up tips for asiatiske kvinner

Når vi tenker på lekre asiatiske kvinner, deres feilfri hud og forførende øyne, kommer ett ord til tankene - porselen. Det som folk flest ikke vet er at for de fleste kvinner, feilfri betyr å vite hvordan man skal takle flere problemer, og gjøre dem til noe fantastisk. Her ser du hvordan.

Make up tips for asiatiske kvinner

Foundation

Asiatiske kvinner har en stor ulempe når du velger en foundation. De trenger å finne den ene uten den rosa undertone. Dette kan være veldig vanskelig som fundamenter inneholde minst en liten mengde av det. Dessverre, vil asiatiske kvinner som bruker en rosa fundament, nesten uunngåelig, ser altfor kunstig, så du bør fokusere på å finne en utfyllende stiftelse med gul eller oliven undertoner.

For ekstra effekt, først bruke en makeup primer, og deretter dekke det med et tynt lag med pulver. Dette vil jevne alle de problematiske undertoner, og la deg et godt underlag å jobbe med.

Hvis du er ute etter et naturlig utseende som kommer fra naturen, prøv å bruke noen mineral makeup. Det ser elegant, føles elegant og er elegant. Den er laget av glitrende mineraler, tross alt.

Øyne

Asiatiske øyne er litt komplisert for konvensjonell makeup. Mange asiatiske kvinner har et problem med en såkalt - enkelt øyelokket, eller tunge øyelokk som gjør ser øynene slitne og hovne. For å oppnå røykfylt øynene ser, trenger du noen ferdigheter i skyggelegging. Ikke bekymre deg, er det ikke vanskelig. Bare begynn med en lys skygge på øyenbrynene og intensivere fargen når du nærmer øyevippene. Farger som marineblå, grå, ulike nyanser av brunt og grønt er et godt valg.

Svart eyeliner er alltid en god idé. Bruke det fritt fordi jo mer eyeliner du bruker, jo mer definerte øynene dine ser.

Sliten, oppblåst utseende kan reduseres ved hjelp av aprikos nyanser. Denne fargen ser naturlig mot huden, med en litt blankere appell, perfekt for å heie opp som søvnige øyelokk.

Kinnben

Kinnben ofte skiller seg ut med asiatiske kvinner, og dette kan forstyrre deres, ellers ungdommelig appell. For å sette dette rett, må du gå rundt kinnbeina, med en rosa eller en myk lilla blush. Bruk høydepunkter på toppen av kinnbena å kompliment formen på ansiktet ditt.

Mens du er på den, kan det være lurt å eksperimentere med utseendet på kinnene. Hvis du ønsker å slanke dem, suger kinnene i, og påfør blush inne i sentrum. Fremhev kinnene rundt blush, og se difference.For litt fyldigere chicks prøve vice versa, men være svært subtil.

Lignende prinsipp kan brukes for å sliming nesen. Det vil se mye som tegning, siden du må bruke en mørkere skygge på begge sider av nesen, og markere den viktigste delen. Vær ekstra forsiktig, fordi dette, hvis det gjøres slurvete, kan være veldig merkbar.

Det er et stort utvalg av makeup alternativer for asiatiske kvinner, og ved å følge disse enkle retningslinjene, vil du være på en trygg vei til å finne din egen!

Visste du at en av de mest populære YouTube Makeup guruer er en asiatisk jente Michelle Phan? Sjekk ut hennes kanal og lære kjempebra tips fra denne jenta - hun vet hennes makeup! Uanstrengt og lett, med fantastiske resultater!

Aktuelle artikler