Morgen, daglig og kveld makeup råd

Her er et par tips for en jente på farten, som liker å se bra ut, men ønsker ikke å bruke aldre å gjøre hennes makeup. Det er utseende som er aktuelle for ulike deler av dagen, men de vanligvis ikke mesh godt sammen - du kan ikke gå til en morgen klasse glitrende og gjort opp som ser ut som du er klar til fest. Chek ut disse tipsene og se din beste gjennom hele dagen.

Morgen, daglig og kveld makeup råd

Perfekt morgen makeup

Hvis du kommer til college, arbeid eller noe sånt, sikkert du ikke bør ha for mye sminke på, bør du se naturlig. Prøv å bruke så lite sminke som mulig. Det er nok til å sette en bit av fundamentet, som skal være i samme farge som din hudfarge.

Det andre trinnet er mascara. Det er viktig at du har høy kvalitet mascara, så ikke vær gjerrig når du kjøper den - velger den beste merke, er det verdt den høyere prisen. For dine øyne, når det kommer til morgenen makeup, er mascara nok.

Leppestift: du kan gjerne sette leppepomade eller litt leppestift. Dine lepper vil se veldig naturlig, men sensuell.

Bare tre produkter er nok om morgenen. Morning makeup bør ikke være aggressiv. Dessuten er ingen i godt humør til å legge mye sminke om morgenen. Disse tre tipsene alene vil fortsatt gjøre deg vakker og frisk tidlig på morgenen.

Daglig makeup

Du skal ut med venner, vil du legge litt sminke på, men du er ikke sikker på hva som er et godt valg for en daglig titt, så her er noen gode tips du bør følge for en hverdag casual look. Du trenger bare noen grunnleggende kosmetiske produkter.

Første trinn er å sette foundation. Som om morgenen, prøv å ikke legge for mye på, fordi ansiktet vil se unaturlig.

Neste steg er eyeliner. Linje øynene med en fin linje på øvre øyelokk, og dette er nok når det kommer til øynene dine, fordi det neste trinnet er din favoritt mascara. Etter det, bruke en blush som er en nyanse mørkere enn din hudfarge, eller bruke en mer bronse skygge, men ikke over gjør det.

For leppene, bruk leppepomade, eller noen diskret Lipstic skygge. Så er du ferdig for makeup i løpet av dagen.

Kvelden sminke

En perfekt idé å lyse deg opp etter mørkt når du kommer ut er røykfylt øyne eller veldig mørk leppestift. Jeg anbefaler ikke å bruke dem på samme tid. Hvis du ikke vet hvordan du får røykfylt øynene, her er en YouTube-video, som vil hjelpe deg. Med røykfylt øyne vil du se så forførende.

Den andre ideen er rød leppestift som alltid ser vakker og sexy. Ikke glem å bruke en lip liner før du tar på leppestiften din.

Aktuelle artikler