Smoky eye tutorial for blå øyne

Så, du treffer klubber denne helgen? Og du ønsker å blende alle som er tilstede. Vel, med en stor røykfylt øyet og den nydelige blåfargen i øynene, det blendende vil være en del av kaken. Her er fem tips om hvordan å heve røyk når du angir et rom bare ved å gjøre en stor røykfylt øyet.

Smoky eye tutorial for blå øyne

1 st Tips

Hva de fleste jenter er galt om når de har blå øyne er fargen på skyggen de skal bruke. Kontrasten til blå er ikke svart - det er faktisk brun. Svart mascara og svart øyenskygge vil bare gjøre deg se trampy eller, best case scenario, som en emo kid. Og ingen liker emo kids.

Du trenger øyenskygge og en kohl blyant, eller for drama effekt, et øye liner. Selvfølgelig er mascara er et must.

2. Tips

Skjule spor av søvnløse netter. Bruk concealer for å skjule poser under øynene. Selvfølgelig må du gjøre øyenbrynene. Hvis de er å tynne, ta på litt eye brow blyant. Jo bedre øyenbrynene ser, jo bedre det endelige utfallet av din make-up rutine. Øyenbryn har en stor innflytelse på hvordan du ser ut.

3. Tips

Tegn konturen av øynene med kohl blyant. Bare tegne rundt de ytre vinklene for den rette effekten, fordi hvis du tegner hele øyet det vil bare gjøre øynene dine ser mindre. Og ingen ønsker det. Hvis du går for flytende eyeliner, sørg for at hendene er stille og ikke skjelven. Resten er den samme som for Kohl blyant.

4 th Tips

Påfør litt øyenskygge rundt hjørnene av øynene dine - det er ikke nødvendig å bruke en børste. Du kan bare gni det på med fingrene. Fingers virkelig er den beste sminke verktøyet noensinne laget! Sett øyenskygge over øyet blyant.

5 th Tips

Selvfølgelig, alt dette ville være ubrukelig uten mascara. Påfør en god, tykt lag med mascara rett etter å gjøre alle de ovennevnte.

Honey, er du nå klar til å gå ut! Nå, når du går ut og se alle de frierne - ikke gni øynene, Askepott! Det er alt for ekte, og det er ikke på grunn av dine røykfylt øyne eller dine fantastiske lepper.

Jada, kan øynene og make-up har hjulpet - de alltid gjør hjelpe en 'bit. Men det er hvordan de hjelper - de gir deg selvtillit til å skinne ditt sanne indre skjønnhet som du har. Alle kan gjøre en røykfylt øye - det er enkelt.

Men det er evnen til å se verden og dens beste utsikten, med eller uten røyk, som vil gjøre deg størst skjønnheten av dem alle, belle av denne ballen vi kaller livet.

Nyt!

Aktuelle artikler