Topp 5 mascaraer verdt å kjøpe for sommeren

Med sommeren rett rundt hjørnet er jeg sikker på dere alle lurer på hvordan du kommer til å se den delen i sommervarmen. Hvis varmt vær og makeup ikke fungerer for deg, er det ingen bedre måte å se fabelaktig enn en enkel vri på mascara tryllestaven.

Topp 5 mascaraer verdt å kjøpe for sommeren

Holde ser frisk og stress gratis hele dagen lang. Gjør det til en dag eller en natt utseende, vil din mascara definitivt vise forskjellen.

Enten du prøver å bagatellisere ditt utseende eller spille den opp, er mascara må-ha i din makeup bag. Øynene dine spille en sterk rolle i din daglige utseende så velge riktig maskara for deg er svært viktig.

Nå, med sommeren kommer rett rundt hjørnet er det på tide å investere i en som vil holde deg ser nydelig hele dagen lang! Her er noen forskjellige typer med høy slitestyrke mascaraer som vil hjelpe deg å slå varmen uten å miste hodet kaldt.

En. Estee Lauder overdådig fet volum løfte mascara

Som består av en tynn pensel og kort bust den kan nå vippene fra røttene og forlenge dem med mer presisjon. Gir deg subtil volum og forlengelse, rydder denne mascara vippene opp og gir deg et rent utseende som varer hele dagen.

( www.esteelauder.com )

2. Dior ikoniske high definition mascara

Hvis du vil ha litt ekstra løft for vippene dette er et perfekt valg for deg. Med en litt tykkere formel med en bredere pensel, vil det definere vippene til en dramatisk finish. Det er en enkel skritt å gå fra en dag til kveld utseende. Produserer og holder vippene krøllet i timevis.

( www.dior.com )

3. Maybelline full'n'soft vannfast mascara

Hvis du leter etter et budsjett vennlig mascara for sommeren dette er veien å gå. Det bygger seg opp for å gi deg et komplett utseende uten å skape den "falske" Lash Effect. Den glir på godt og føles veldig lett på vippene. Enkel, lett og kostnadseffektivt, hva mer kan du be om!

( www.maybelline.com )

4. Lancome Hypnose mascara

Denne mascara vil forlenge vippene uten klumper. Det kan holde curl av vippene. Det fungerer best på naturlig tykke øyevipper, så det kan være tungt for de med tynne vipper. Men hvis du ønsker å legge til litt drama for natten, et strøk, og du vil få ønsket effekt.

( www.lancome.com )

5. Stila evig din curl mascara

Hvis du har rett piskeslag og ønsker den ekstra løft denne mascara er verdt et forsøk. Det vil du øyevippene den samme effekten av å bruke en øyenvippe curler, men uten den ekstra problemer. Det vil gi curl og hold det godt. Staven er laget for å nå selv de minste vippene. Perfekt for den friske sommer ser du har vært på leting etter.

( www.stilacosmetics.com )

Siden sommeren er tiden for å slappe av og nyte solen, hvorfor bekymre seg sminke når det er lett fast! Disse mascaraer vil holde øynene ser flott når som helst på dagen. Holde titt fersk disse mascaraer er sikker på å gi deg den iøynefallende ser ingen vil være i stand til å motstå! Nyt batting de vippene jenter!

Aktuelle artikler