Topp seks Alexander McQueen sin poser

Etter det tragiske dødsfallet til designeren, var det vanskelig å tro at hans arv, vil mote imperium Alexander McQueen fortsette å bryte grenser og være en konstant snakk på byen. Men, etter at det ble avslørt at det kongelige bryllupet kappe er laget av denne britiske motehuset, var McQueen på toppen, nok en gang. Det er der han hører hjemme, tross alt.

Topp seks alexander mcqueenand # 8217; Bags

Merket ble grunnlagt i begynnelsen av 90-tallet, og mens McQueens som designer viste oss mange skjøre og ærlig kreasjoner, gikk han inn i verden av Haute Couture med uenighet og sjokkerende rullebane viser. Mens John Galliano var den dramatiske ett, var Alexander McQueen L'Enfant Terrible, men begge var mer enn bare et pust av frisk luft for den magiske verden av moten.

De endret det for godt i hver eneste bit de noensinne har gjort. Sarah Burton fortsatte McQueens arbeid, finne en inspirasjon i de mest uvanlige og uventede steder, akkurat som McQueen gjorde. Så, her er seks kategorier av poser laget av denne berømte motehuset, som aldri slutter å forbause alle som liker mote kombinert med kunst.

Union jack

Alexander McQueen skull klørne er de mest populære tilbehøret for røde løperen hendelser. Kjendiser, som Diane Kruger, Emma Watson eller Selma Hayek rett og slett elsker dem, fordi de er tres chic og praktiske, men samtidig hver og en av disse fantastiske clutcher er som et lite stykke kunst. De mest populære er inspirert av Union Jack, og du kan finne dem i forskjellige farger, med krystaller og studs. Hvis du er ute etter clutchen, har McQueen de dristigste og kuleste, ikoniske seg.

Knuckles clutch

Snakker av fet, men veldig feminine clutcher, er Alexander McQueen Eel Brass-Knuckles Clutch en hit fra den ikoniske motehuset. Disse klørne er lengre, allerede accessorized, så du trenger ikke å bekymre deg for cocktail ringer eller armbånd. De kommer i ulike farger, fra mørk grønn og rød til skinnende sølv og mild rosa. Noen av dem er dekket med pigger, andre er fylt opp, mens de mest lidenskapelige de har fløyel detaljer i mørkere nyanser.

Den Novak

Den Novak av Alexander McQueen er en samling av håndvesker og clutcher inspirert av Hollywoods golden jente, Kim Novak, best kjent for sin rolle i Hitchcocks "Vertigo". Den kombinerer myke materialer og krokodillen. De Novak Posene er ganske allsidig og passer de bra til stort sett enhver stil. Mens McQueens klørne er mørke, fylt med goth vintage ånd, The Novak Posene er mindre formell og hensiktsmessig både for dager og netter.

Heroine

Heltinne er en tidløs luksus stykke, som gjorde sin debut tidligere i sommer. Den kommer i en liten, rektangulær form og en middels firkantet form og i forskjellige farger. Det er en enkel, vakker bag, type beskjeden, men når du ser det, må du forelsket i den. Mens McQueens Posene er alltid dyrt, disse som går fra 2.000 til over 35.000 dollar. Kostnaden av å holde en heroisk bag er ganske kostbar, men ikke glem at du ikke bare kjøpe en pose, du kjøper et stykke McQueen mote rike.

De manta

En overdimensjonert konvolutt clutch er inspirert av flotte sjødyr, kalt manta ray. De Manta poser kommer i ulike farger og størrelser, men de mørke floral trykte de er alles favoritt. Bortsett fra klørne, det finnes versjoner av De Manta tote poser, laget av lær og perfekt for casual chic look. Utskrifter på De Manta Posene er fantastisk, fra slanger og florals til løvetann, og fantastisk tur.

Mer minneverdige clutcher

Det er virkelig vanskelig ikke å nevne den berømte spindelvev clutch, steg den sorte eller samurai gull. Inspirasjon går langt utover de designene vi har sett før, og skaper et univers eneste sanne mote elskere kan forstå. Mens hodeskaller, roser og pigger er alltid interessant å se i high fashion, gikk McQueen seg utover mote, lage ekte kunstverk. Selv om han ikke lenger er med oss, gjør Sarah Burton en imponerende jobb med å holde hans ånd i live.

Aktuelle artikler